Voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van Theater Elckerlyc werd een volwaardig en volledig seizoensprogramma samengesteld. De nieuwe uitbaters Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier van THEARENT startten 2014 reeds met de opfrisbeurt van de foyer en zorgden voor een theaterinkom waar elke bezoeker zich thuis kan voelen. Speciaal voor het komende theaterseizoen werd er een complete en overzichtelijke seizoensbrochure gecreëerd. De theaterliefhebber zal meteen opmerken dat het lichte, commerciële genre de rode draad is in het theaterprogramma. De brochure wordt op de Cultuurmarkt, aan de stand van Theater Elckerlyc uitgedeeld aan de geïnteresseerden. Iedereen is welkom. Het startschot van een gloednieuw en spannend hoofdstuk in de geschiedenis van Theater Elckerlyc.

Iedereen welkom aan de stand van theater elckerlyc op de cultuurmarkt.

De Cultuurmarkt van Antwerpen gaat dit jaar door op zondag 31 augustus. Voor het eerst in de geschiedenis van Theater Elckerlyc wordt er een volledig en gevarieerd theateraanbod geprogrammeerd. De slogan BELEEF HET SAMEN is dan ook geen leeg begrip. Theater Elckerlyc koestert de ambitie om een warm stadstheater te zijn waar elke bezoeker zich welkom voelt en zijn gading kan vinden in het ruime aanbod.

Ook aan de pers geven we bijzonder graag afspraak op de Groenplaats op de stand van Theater Elckerlyc, dat is stand nr. 13. Heel wat theatermakers en acteurs komen er doorheen de dag een bezoekje brengen en tijd maken voor de theaterliefhebbers. Het programma van het komende seizoen is na de Cultuurmarkt ook te vinden op www.elckerlyc.be .

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: