The Sisters Of Mercy vieren hun grote terugkeer op de planken van de AB met een dubbelslag die nog lang zal nazinderen! Tickets voor hun concert op 4 september verkopen als zoete broodjes, dus bevestigt de band een tweede show in de AB op dinsdag 5 september. Mét een speciale verrassing, want de mythische groep uit Leeds verwelkomt Therapy? als special guest in haar voorprogramma voor beide concerten in Brussel.

Het beroemde Noord-Ierse trio Therapy? deed in de jaren ’90 heel wat stof opwaaien bij fans van alternatieve metal. Met meerdere iconische albums en een eindeloze reeks tijdloze hits – van “Screamager”, “Diane” en “Nowhere” tot “Misery” en “Church of Noise” – staat de band garant voor een spetterend begin van de avond, voor The Sisters of Mercy het podium betreden. Gary Marx, Andrew Eldritch en hun kompanen behoeven geen introductie meer. Zij blijven fascineren met een resem onnavolgbare klassiekers, en winnen jaar na jaar een groter publiek voor zich. “Body and Soul”, “Alice”, “Temple of Love” en “No Time To Cry” zijn maar enkele cultnummers uit hun briljante repertoire.

Op 4 en 5 september staan The Sisters of Mercy en Therapy? samen in de AB. Twee onmisbare concertavonden in het vooruitzicht! Tickets zijn meteen verkrijgbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Sisters of Mercy
Datum: 
5 september 2017
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over