De zangers en zangeressen van deze Afro-Amerikaanse gospelgroep brengen met een geweldige live band een show met klassiekers uit de geschiedenis van de gospel. Als geen ander kunnen zij u laten voelen wat gospel zo uniek maakt: de emotie, geloof en pure vreugde van het leven.

Geniet van songs als Down by the riverside, Oh happy day, Swing low sweet chariot, Go tell it on the mountain, Joshua fit the battle, Nobody knows, Go down Moses, Hail Mary en I will sing hallelujah. De groep wordt geroemd om zijn schitterende koorzang en fantastische solisten. Wereldwijd stonden zij voor uitverkochte zalen en de groep heeft zelfs opgetreden tijdens het Pauselijke kerstconcert in het Vaticaan.

Het doel van de Original USA Gospel Singers is het dichter bij elkaar brengen van mensen. Zij zullen u niet de zaal uit laten gaan voordat u de echte gospel in uw hart voelt. De emoties die daarmee gepaard gaan maken de avond onvergetelijk.

Stilzitten is onmogelijk bij deze energieke en adembenemende gospelshow. Zie voor een voorbeeld van de show: http://www.youtube.com/watch?v=b6jw096blAs

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Original USA Gospel Singers
Datum: 
Vanaf 27 januari 2015
Locatie: 
Diverse Nederlandse theaters
Meer informatie
Meer over