The Scène frontman Thé Lau kreeg vorig jaar te horen dat zijn keelkanker niet meer te behandelen is. Toen hij van 'Kom op tegen Kanker' de vraag kreeg om één van zijn bekendste nummers te lenen als campagnelied voor de VRT campagne 'Iedereen Tegen Kanker', zegde hij meteen toe. De benefietsingle wordt vanaf vandaag op Vlaanderen losgelaten en te koop aangeboden via de verkooppunten die op de site www.iedereentegenkanker.be vermeld staan. De integrale opbrengst van de verkoop gaat naar 'Kom Op Tegen Kanker'!

Thé Lau heeft zelf de eerste regel van 'Iedereen Is Van De Wereld' opnieuw ingezongen, het kruim van de Vlaamse muziekwereld neemt het lied vervolgens van hem over, met een unieke benefietversie als resultaat. Liefst 35 artiesten zingen mee:

2Fabiola feat. Loredana - Bandits - Bart Kaëll - Bart Peeters - Brahim - Christoff - Clouseau - De Romeo's - Free Souffriau - Gene Thomas - Gert Bettens - Guy Swinnen - Helmut Lotti - Hooverphonic - Jan Leyers - K3 - Kate Ryan - Koen Buyse - Laura Tesoro - Milow - Natalia - Paul Michiels - Rick de Leeuw - Robby Longo - Ronny Mosuse - School is Cool - Sean Dhondt - Slongs Dievanongs - Stan Van Samang - Steven De bruyn - The Scabs - Tom Helsen - Triggerfinger - Udo - Urbanus - Will Tura - Yevgueni

De bijhorende videoclip werd gisterenvanavond voor het eerst op televisie te zien zijn in 'Iedereen Beroemd', waar met een special de aftrap werd gegeven van de campagne 'Iedereen Tegen Kanker'. Een hele maand, tot aan de liveshow op 26 april, roepen verschillende bekende Vlamingen iedereen op om acties te organiseren voor het goede doel en die te registreren op www.iedereentegenkanker.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: