The Amazing Spider-Man 2 vanaf vandaag in de zalen

Vanaf vandaag slingert Spider-Man de zalen in met The Amazing Spider-Man 2. De titelsong van deze spectaculaire film is afkomstig van niemand minder dan Alicia Keys, samen met Kendrick Lamar. ‘It’s On Again’ is geproduceerd door Pharrell Williams en de muziekvideo is nu gelanceerd! Bekijk de video nu hier!

We hebben altijd al geweten dat de belangrijkste strijd van Spider-Man er een met zichzelf is: het zoeken naar een evenwicht tussen de dagdagelijkse verplichtingen van Peter Parker en de buitengewone verantwoordelijkheden van Spider-Man. Maar in The Amazing Spider-Man 2 wordt Peter Parker met een groter conflict geconfronteerd. Spider-Man (Andrew Garfield) zijn is geweldig. Voor Peter Parker gaat er niks boven het slingeren tussen wolkenkrabbers, als held onthaald worden en tijd doorbrengen met Gwen (Emma Stone). Maar het leven van Spider-Man gaat niet altijd over rozen: Spider-Man is de enige die zijn mede-New Yorkers kan beschermen tegen de gevreesde schurken die de stad bedreigen. Met Electro (Jamie Foxx), een nieuwe schurk, wordt Peter geconfronteerd met een schurk die veel krachtiger is dan hij. Zijn goede vriend Harry Osborn (Dane DeHaan) komt terug en Peter beseft dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp.

The Amazing Spider-Man 2 draait vanaf 16 april in de Belgische zalen. Like de Facebookpagina om niets te missen: https://www.facebook.com/TheAmazingSpiderManBelgium

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: