Vanaf 9 september roept VIJF elke dinsdag uit tot Thank God It’s Tuesday met gloednieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy, Scandal en met de nieuwe opwindende reeks Mistresses.

VIJF-kijkers hebben Meredith Grey en Olivia Pope al langer in hun hart gesloten. Dit najaar krijgen ze er vier nieuwe sexy vriendinnen bij in de opwindende serie Mistresses. Na gloednieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy en Scandal brengt VIJF op dinsdagavond het nieuwe sexy drama Mistresses die de (overspelige) levens en vooral liefdes van vriendinnen Savi, Karen, April en Josslyn volgt. In de Amerikaanse remake van de gelijknamige Britse serie steunen de vriendinnen elkaar in hun turbulente levens vol opwinding, geheimen, affaires en verraad.

Savi (Alyssa Milano) is een succesvolle en aantrekkelijke advocate met twee belangrijke doelen: partner worden in het advocatenkantoor en een gezin stichten met haar man, Harry. Haar jongere zus is haar complete tegenpool: als eeuwige single kickt Josselyn op feesten, onenightstands en Savi het leven zuur maken. De zussen delen wel boezemvriendin April (Rochelle Aytes), moeder van twee en recente weduwe. Zij probeert, met de hulp van haar vriendinnen, haar leven weer op te bouwen. En dan is er ook nog Kim, een therapeute met een eigen praktijk die haar vriendinnen Savi, Josslyn en April uit het oog is verloren. Sinds de dood van haar minnaar, een getrouwde en rijke patiënt die inmiddels overleden is, probeert ze de band met haar vriendinnen weer op te bouwen.

Justin Chambers - de knappe Alex Karev uit Grey’s Anatomy – was onlangs in België. We’ll let him do the talking: http://www.vijf.be/videos/jouw-nieuwe-dinsdagavond-op-vijf/216608

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: