Na niet minder dan 41 nummer 1 hits start de legendarische Amerikaanse producer en songwriter David Malloy in februari 2011 met Teen Hoot. Met het project geeft hij jonge artiesten een online platform om hun talent aan de wereld te demonstreren. Teen Hoot groeide uit tot een waar social mediafenomeen en is intussen goed voor bijna een miljard YouTube views in 173 verschillende landen!

Heel wat tienerartiesten, zoals de 18-jarige Austin Mahone, konden dankzij Teen Hoot een vliegende start nemen in hun carrière in de muziek- en entertainment business. Mahone mocht onder meer mee als openingsact van de Red Tour van Taylor Swift, sleepte vorig jaar een MTV Video Music Award in de wacht en bracht eerder dit jaar een nummer met Pitbull ("Mmm Yeah") uit. Ook Teen Hoot-ster Macy Kate gaat het voor de wind. Op 16-jarige leeftijd heeft de Amerikaanse artieste al een samenwerking met Sean Kingston (voor haar single "First Kiss") op haar palmares staan en mocht ze met Austin Percario de soundtrack van Walt Disney's Planes "Still I Fly" verzorgen. Hou vooral ook de tweeling Caleb en Nathan Montgomery in de gaten. Als singer-songwriter duo Alabama Capital veroveren ze meisjeharten over de hele wereld met herkenbare songteksten en aanstekelijke gitaarriffs. En dan hebben we het nog niet gehad over andere Teen Hoot-talenten als opkomend tieneridool Jacob Whitesides, Megan & Liz, Tiffany Alvord, Madilyn Bailey, Tion Phipps en Dylan Hyde.

Door de immense internationale populariteit trekt Teen Hoot nu de hele wereld rond. Na zeven shows in Amerika en een in een mum van tijd uitverkochte show in Londen, komt het fenomeen nu voor de eerste keer naar België! Macy Kate, Alabama Capital, Jacob Whitesides, Dylan Holland, Round2Crew, Isac Elliot en Grant Landis tekenen present voor het concert op zaterdag 25 oktober in Trix, Antwerpen. De voorverkoop voor deze niet te missen show gaat morgen, donderdag 28 augustus, om 10u van start.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Teen Hoot
Datum: 
Zaterdag 25 oktober 2014
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over