Met trots presenteert Suburban Records het allereerste spekbiggetje op haar roster: Varkentje Rund! Na lang onderhandelen komt Rund op 27 oktober met zijn debuutalbum

Het onderhandelingsproces werd ook nog eens gefilmd: https://youtu.be/hLy9b1Lxqcw

Stel je voor: je kunt niks, en hebt geen talent of ideeën om wat dan ook te doen. En je moet opeens een hele CD opnemen… dan heb je een probleem. Maar als je dan ook nog eens het meest sullige spekbiggetje ter wereld bent zit je echt met je kloten voor het blok. Gelukkig heeft Varkentje Rund geen kloten maar wel een schare vrienden en familie die hem er wel doorheen willen helpen. Met wisselend succes.

Deze CD omvat de problematiek van: misverstanden in het verkeer, de magnetische werking van vlekken op nieuwe kleding, jeuk op een plek waar je niet bij kan, brakheid na nachtelijk wangedrag, de dreiging van een radicaliserende veestapel, afluisterpraktijken, ziekelijke gulzigheid, buitenaardse vleesmarkten, grenzeloze saaiheid en laat zien hoe je de meest verschrikkelijke feestdagen van het jaar, de kerstdagen, nog afschuwelijker kan maken dan ze al zijn.

Een verzameling flauwe grappen die zijn weerga niet kent! Hoorspelen en liedjes door de cast van de mega-populaire tekenfilmserie 'Varkentje Rund'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: