De allerleukste clown ter wereld trekt samen met zijn vriendjes opnieuw naar het theater met een nieuwe show ‘Bumba en het Magische Wonderboek’. Bumba gaat samen met zijn vriendjes op avontuur, wat zeggen we: op een feestelijk avontuur!

Omwille van de aanhoudende vraag naar tickets heeft Studio 100 beslist om 3 extra shows te plannen. Als de tweeling Lars en Lies jarig zijn, worden ze verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant, Nanadu en Baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van!

Na de show bouwen Lies en Lars een feestje en mogen de kindjes met Bumba op de foto! Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling juist heel geschikt voor de allerkleinsten! (1+)

Bumba en het Magische Wonderboek gaat op 3 november 2017 in première in Scherpenheuvel en is vanaf dan te zien in: Geel, Brugge, Mol, Torhout, Overijse, Sint-Truiden, Sint-Niklaas, Heist-Op-Den-Berg, Kortrijk Herentals, Dendermonde, Oostende, Asse, Genk, Vilvoorde, Ninove, Diest, Gent, Antwerpen en Hasselt.

EXTRA VOORSTELLINGEN OP:

  • 5/11 De Werft in Geel om 16u00
  • 26/11 Schouwburg Rex in Mol om 16u00
  • 12/11 Concertgebouw Brugge om 16u00

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over