Sinds de bekendmaking van de nieuwe locatie van de spektakel-musical 40-45 in Puurs, amper 2 dagen geleden, zijn er al meer dan 10.000 extra tickets de deur uit. Daarmee staat de teller een klein jaar voor de première op meer dan 50.000.

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: “Meer dan 50.000 mensen die een klein jaar voor de première al een ticket kopen, dat is heel bijzonder! Sinds de bekendmaking van de nieuwe locatie vliegen de tickets de deur uit. Het lijkt alsof een ticket voor 40-45 erg in de smaak valt als kerstcadeau."

Afgelopen woensdag maakte Studio 100 bekend dat het een nieuwe locatie heeft gevonden voor de spektakel-musical 40-45. Het gaat om een site van Montea vlakbij de kruising van de A12 en de N16 in Puurs. Naast een uitstekende bereikbaarheid biedt deze locatie ook voldoende parking en heeft zij alle troeven om deze groots opgezette mega-productie te ontvangen. Studio 100 zal deze site de komende maanden volledig omtoveren tot een toegankelijk, publieksvriendelijk en modern theater waar de bezoekers in alle comfort kunnen genieten van een beklijvende voorstelling.
verhaal
Het verhaal van 40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over