rie maanden na de commerciële lancering heeft Stievie al meer dan 20.000 trouwe gebruikers: live, maar vooral uitgesteld op de dag van uitzending zelf. Vanaf vandaag kan je met Stievie ook alle tv-programma’s opnemen en bewaren op je tablet of smartphone. Genieten van jouw moment, jouw tv-programma kan dus voortaan ook zonder internet-verbinding.

Als strategisch innovatieplatform, blijft Stievie investeren in nieuwe features. De feedback van abonnees en proefabonnees is daarbij het vertrekpunt. Stephan Desmit, Team Lead bij Stievie: “Vele klanten lieten ons weten dat ze Stievie ook graag zouden gebruiken op de trein of op de bus. Daarom introduceren we deze week voor iOS 6 en iOS7 al een update, waarmee je alle programma’s kan opnemen en bewaren in je bibliotheek. Voortaan kan je dus ook Stievie kijken als je niet online bent”. De nieuwe versie bevat nog meer verbeteringen: o.a. in het weekoverzicht voor uitgesteld kijken, een slaapstand en een strakkere look & feel. Voor Android volgt een nieuwe release binnen enkele weken.

Jo Nachtergaele, Marcom Lead bij Stievie: “We zijn erg blij dat Stievie door onze klanten en proefabonnees intensief wordt gebruikt en dat we zoveel input krijgen van hen om Stievie nog beter te maken. Zo kunnen we stap voor stap vooruit en kan Stievie zijn unieke plek krijgen in het veranderende kijkgedrag van de Vlaming”.

Vanaf vandaag mag iedereen opnieuw gedurende twee weken gratis kennismaken met de vernieuwde Stievie. Registreren kan via www.stievie.be. Ook wie al eens een proefabonnement nam, mag opnieuw registreren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over