Meer dan 5,5 miljoen Facebookfans en bijna een miljoen volgers op Twitter, Dimitri Vegas en Like Mike zijn hotter dan ooit! Van Amnesia in Ibiza tot Electric Zoo Festival in New York, de broers zijn niet meer weg te denken van de coolste party’s ter wereld. Niet alleen veroverden ze twee weekends de harten van festivalgangers op Tomorrowland, maar ook hun anthem ‘Waves’ veroverde een tweede plaats op Beatport. In december start hun wereldtour ‘Bringing the World the Madness’ in het Sportpaleis, maar eerst maken ze nog kans op een plaats in de felbegeerde DJ Magazine Top 100. Vorig jaar eindigden ze op de zesde plaats, dit jaar gaan ze voor de top-3. Heel wat bekende Belgen roepen op om voor de muzikale broers te stemmen.

Bekende Belgen supporteren op Twitter

Het gaat Dimitri Vegas & Like Mike voor de wind. De twee Willebroekse broers met Griekse roots mogen zich tot de meest begeerde dj’s ter wereld rekenen. In oktober vorig jaar werd hun populariteit pas echt duidelijk. Toen werden Dimitri Vegas & Like Mike verkozen tot de nummer 6 dj’s in de wereld door het toonaangevende magazine DJ Mag. Dit jaar willen de broers een nog hogere ranking halen en krijgen daarbij de steun van bekend en onbekend Vlaanderen. Op Twitter doen onder andere Niels Albert, Sven Nys, Steven Defour, Peter Van de Veire, … een oproep om op het dj-duo te stemmen via djmag.com/top100djs.

Tweede plaats op Beatport

Ondertussen gaat het leven gewoon door voor de muzikale broers. Elke week draaien ze sets in de hipste clubs, en hun Tomorrowland anthem ‘Waves’ (feat. W&W) belandde deze week op de tweede plaats op Beatport. Hun hitsingle ‘Tremor’ (feat. Martin Garrix) was het meest gezochte nummer op de smartphone-app Shazam tijdens Tomorrowland.

‘Bringing the World the Madness’-tour

Nadat ze in december vorig jaar Dimitri Vegas & Like Mike een uitverkocht Sportpaleis twee keer op z’n kop zetten, zijn ze helemaal klaar om de rest van de wereld te veroveren. Op 19 en 20 december 2014 begint in het Sportpaleis hun wereldtour ‘Bringing the World the Madness’ in samenwerking met Tomorrowland. Waar ze daarna hun volgende set draaien hangt van de fans af. Via de website bringingtheworldthemadness.com kunnen fans stemmen waar ze nog halt houden. Het wordt een waanzinnige show vol uitzinnige fans, spectaculaire lichtshows en een stevige dj-set met twee Belgische toppers. Ticketverkoop start op 10 september 2014

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: