“Drunken Sailor” is de eerste single uit het cover album van Hash Bamboo Shuffle, een Antwerpse groep die het oeuvre van Ferre Grignard alle eer bewijst.

Starman Records bracht net het volledige oeuvre van Ferre Grignard terug op vinyl uit. Met gepaste trots stellen we nu graag Hash Bamboo Shuffle voor, een groep die de songs van de legendarische folk- en blues singer terug tot leven brengt, een persoonlijke en eigentijdse touch toevoegend, terwijl de rauwe emoties en puurheid van de originele versies behouden blijft !

De groep werd opgericht in 2011 en werd genoemd naar één van Grignard’s songs. Hash Bamboo Shuffle bestaat uit ervaren muzikanten uit de Antwerpse scene, ook allen kinderen van persoonlijke vrienden van wijlen Ferre Grignard: Rufus Michielsen (gitaar/zang), Laurent Pietsch (gitaar/zang), Philippe Golbert (drums, percussie, zang) en Dylan Van Looy & Sean Willekens (bas). Dit fantastische album neemt de luisteraar mee op een trip in de wondere wereld van Grignard, rauw en puur, hard en subtiel tegelijk… Het schilderij op de cover is van niemand minder dan Fred Bervoets, tijdsgenoot en vriend van Grignard.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: