Vijftig jaar na de release van het debuutalbum van Led Zeppelin, komt het Australische 'Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters' op zaterdag 30 maart voor de eerste keer naar België.

Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters brengt Led Zeppelin-klassiekers, met de stuwende kracht van zanger Vince Contarino, ondersteund door het adembenemende, 35-koppige Black Dog Orchestra. De avond staat in het teken van een eerbetoon aan de legendarische band Led Zeppelin.

Van de rauwe, metalen blues van 'Whole Lotta Love', de mysterieuze dreigende gitaarriff van 'Kashmir'… tot het epische 'Stairway to Heaven'. Het concert viert het tijdloze muzikale repertoire van Jimmy Page, Robert Plant, John Bonham en John Paul Jones, wat je als liefhebber van Led Zeppelin zeker niet mag missen.

Met verschillende uitverkochte shows in het Sydney Opera House en een zeer succesvolle UK tour in 2017, betreedt 'Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters nu voor de eerste keer het vaste land van Europa. De groep ontving al lovende reacties van Led Zeppelin fans en critici en wordt gezien als een van de meest ambitieuze tributes ter ere van Led Zeppelin.

Tickets zijn te koop vanaf nu vrijdag 15 juni om 9u via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters
Datum: 
30 maart 2019
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over