Tom Van Tongerloo
Synth & Beat

Zie ginds komt een nieuwe snoeiharde editie van ST8MENT! Na twee eerdere uitverkochte Synth & Beat edities keert ST8MENT op 3 december 2016 terug in de Effenaar in Eindhoven. Op dit heerlijke avondje zal de goedheiligman van 22:00 tot 04:00 strooien met de lekkerste en hardste tracks van dit moment. De enige echte Synth & Beat zullen samen met hun knechten: Adaro, Cyber, Adrenalize, Unresolved en The Z. flink uitpakken. Zet deze avond bovenaan het verlanglijstje want het belooft weer een heerlijke pakjesavond te worden!

Synth & Beat
Voor het derde jaar op rij zullen Synth & Beat de Effenaar binnen stommelen voor een nieuwe harde editie van ST8MENT. Op 3 december is het weer tijd voor hét sinterklaasfeest waar iedereen met smart op heeft gewacht. Zoals iedereen van Synth & Beat gewend is nemen ze weer een heerlijke 'Gift Mix' mee naar Eindhoven. Tot en met vrijdag 18 november heeft iedereen weer de tijd om zijn of haar schoentje te zetten met hierin hun favoriete hardstyle track van 2016. Bezoekers kunnen hun suggestie achterlaten op de Facebook pagina van ST8MENT. De goedheiligman gaat hier vervolgens mee aan de slag en zorgt voor een smakelijke mix! Verwacht krokante beats, kruidige noten en een zak vol harde kicks.

Line-up
Met wederom een knaller van een line-up wordt het sinterklaasfeest ook dit jaar weer een tandje harder gevierd. Met Adaro, de grootste beukpiet van het stel, is het niet gegarandeerd dat de Effenaar aan het einde van de avond nog overeind staat. Ook Cyber is niet de minste naam op de line-up, als hulppiet zal hij gegarandeerd een marse-fijne set gaan draaien. Het derde cadeau heeft de Synth speciaal voor jullie vanuit Denemarken laten komen. Adrenalize is een van de jongste gevestigde naam in de hardstyle scène. De pas 19 jarige Deen loopt al enkele jaren mee in de top van de scene en heeft een aantal grote anthems op zijn naam staan. Ook heeft de Synth vanuit Spanje richting de Effenaar in Eindhoven een klein ommetje moeten varen naar Italië om een DJ op te halen die al een tijdje op zijn verlanglijstje stond: Unresolved. Met een grote strik maakt The Z. de line-up van dit jaar compleet. De vocale ondersteuning ligt zoals gewoonlijk in handen van MC Dash. Zet je schoentjes maar vast klaar, want er gaat gestampt worden!

Volg ST8MENT
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom deze speciale editie van ST8MENT via het officiële kanaal op Facebook Wie niet in het bezit is van een Facebook account, maar toch op de hoogte wil blijven van ST8MENT op zaterdag 3 december 2016, kan terecht op de officiële website; www.st8ment.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: