De Sportpaleis Group, uitbater van de theaters Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt en de arena’s Antwerps Sportpaleis, Lotto Arena, Vorst Nationaal, Ethias Arena en Grenslandhallen Hasselt, stelt nu zondag 28 augustus van 11.00 tot 18.00 uur zijn nieuwe seizoen voor op de Cultuurmarkt van Vlaanderen in Antwerpen. De groep heeft dit jaar zijn stand op de Grote Markt en verwelkomt er samen met Radio 2 enkele artiesten voor een babbel. Wie inschrijft op de nieuwsbrief maakt kans op het winnen van een theaterabonnement naar keuze.

Zondag 28 augustus vindt van 11.00 tot 18.00 uur in de historische Antwerpse binnenstad de 21ste editie plaats van de Cultuurmarkt van Vlaanderen. Op een 25-tal binnen- en buitenlocaties kan het publiek zich informeren over het aanbod van het nieuwe cultuurseizoen. De Sportpaleis Group stelt dit jaar op de Grote Markt het programma voor van zijn acht zalen. Samen met Radio 2 worden ook enkele artiesten verwelkomd. Marc Pinte praat met hen in zijn zondagnamiddagprogramma ‘Tussen Pot en Pinte’, dat dit keer dus live vanop de Grote Markt in de ether gaat. Night of the Proms maakt er ook de laatste naam op zijn affiche bekend.

Gasten van Sportpaleis Group en Radio 2 zijn (onder voorbehoud van wijzigingen):

12.15 uur

Dana Winner over haar concerten in Ethias Theater Hasselt, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen

12.40 uur

Bekendmaking laatste naam voor Night of the Proms in Sportpaleis en Ethias Arena

13.15 uur

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans over Pappie loop toch niet zo snel, hun show samen met Maggie MacNeal en Gert Verhulst in Capitole Gent

13.40 uur

Deborah De Ridder over Chaplin de musical in Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen

14.15 uur

nog niet bekend

14.40 uur

Hans Peter Janssens en Ann Van den Broeck over Evita de musical in Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen

15.15 uur

Herman Van Hove over In de schaduw van Toon Hermans in Capitole Gent

15.40 uur

Shauni Rau en Thomas Van Goethem over Rapunzel de Sprookjesmusical in Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen

Publiek maakt kans op een theaterabonnement

Tijdens de Cultuurmarkt deelt de Sportpaleis Group zijn seizoensbrochure uit en maken de aanwezigen kans op het winnen van een theaterabonnement door in te schrijven op de nieuwsbrief. Na 17 september kiest de spreekwoordelijke onschuldige kinderhand zowel voor Stadsschouwburg Antwerpen als voor Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt telkens een winnaar die gratis en mét partner naar tien voorstellingen mag in de desbetreffende zaal.

Kassa Stadsschouwburg Antwerpen uitzonderlijk open

Tijdens de Cultuurmarkt is de kassa van Stadsschouwburg Antwerpen op het Theaterplein uitzonderlijk open van 12.00 tot 17.00 uur zodat het publiek diezelfde dag nog plaatsen voor het nieuwe seizoen kan reserveren. Dit niet alleen voor de evenementen in de Stadsschouwburg zelf, maar ook voor die in Antwerps Sportpaleis, Lotto Arena, Vorst Nationaal, Capitole Gent, Ethias Arena en Ethias Theater Hasselt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: