Na een monster editie voor de 5de verjaardag vorig jaar, is Sonus terug voor hun 6de avontuur in 2018. 5 dagen en nachten van ongeëvenaard feesten tussen 19 en 23 augustus in het hedonistische paradijs van Zrce Beach met opnieuw een uiterst opwindende line-up. Liefhebbers van underground muziek van over de hele wereld zullen opnieuw afdalen naar het idyllische Zrce Beach in Kroatië voor een buitengewone ervaring die prachtige stranden, artiesten van wereldklasse en een onevenaarbaar programma in de zon met elkaar combineert.

De spectaculaire line-up wordt nu aangevuld met een tweede reeks artiesten waarvan verschillende Sonus debuten en namen als Hamilton, Boris Brejcha, Craig Richards en Rossko. De line-up brengt een monumentale lijst van acts van over de hele wereld samen, naast legendes uit het lokale Kroatische circuit en is dan ook het niet-te-missen house en techno feest van de zomer. Tickets zijn te koop via www.sonus-festival.com, vanaf €179 – wees er wel snel bij want de Early Birds en Eerste Wave zijn al uitverkocht!

Met een ongelooflijke line-up vol internationale zwaargewichten, heeft Sonus Festival weer alles uit de kast gehaald om de meest impressionante line-up ooit samen te stellen. Een hele reeks debutanten zullen dit jaar in de dj-booths van Aquarius, Kalypso en Papaya aantreden, aangevoerd door exclusieve live performances van Stephan Bodzin en Johannes Brecht. Fabric legende Craig Richardsen Fuse London-resident Rossko zullen hun typische mix van house en techno op het publiek loslaten naast een lang verwachte eerste appearance van het Italiaanse DJ icoon Ralf. Digby, de Italiaanse DJ Skizzo en Roemeense all-star Cezar voegen nog meer groove toe aan deze eclectische line-up, terwijl Dr. Rubinstein en Boris Brejcha hun ongeëvenaarde techno sounds naar de Adriatische kust brengen.

Daarnaast verwelkomen we graag met open armen The Martinez Brothers alsook de Nordstern-Resident Andrea Oliva terug op Sonus’ festival stages. FuseLondon legend Archie Hamilton brengt zijn experte selecties ten dans, net als onze favoriete leading lady Cassy.De Kroatische scene tenslotte wordt vertegenwoordigd door niemand minder dan Mariano Mateljan, die het gezelschap krijgt van lokale helden als Andrea Ljekaj, Marina Karamarko, Groovyman, Kristijan Molnar en Yesh.

En dit allemaal bovenop de reeds vroeger aangekondigde zwaargewichten als Adam Beyer, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Pan-Pot, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Solomun, Sven Väth to techno ladies Amelie Lens, Charlotte de Witte, Nastia, ... De line-up van dit jaar is dan ook zonder twijfel de grootste die het festival al gekend heeft. Nog aan te kondigen zijn de line-ups per stage, de befaamde en wilde after hour parties en knallende boot raves.

Jaar na jaar zorgt Sonus Festival voor partnerships met de heetste club instituties van over de hele wereld voor onvergetelijke showcases. Na samenwerkingen met Junction 2 en Movement in 2017, zijn beide brands ook op Sonus 2018 aanwezig. Na memorabele takeover vorig jaar zullen ook 100% JC, FuseLondon, Keep on Dancing, Secret Society en het Roemeense zomer festival Sunwaves opnieuw hun eigen vibe naar Sonus brengen. Nieuwkomers in het netwerk zijn de Franse electronische festival virtuosos, The Peacock Society, en België’s eigensteFuse club naast het Zwitserse techno mecca Nordstern. Media partners Resident Advisor en XLR8R hosten elk ook hun eigen party – verwacht buitensporige sets van de fijnste artiesten!

Cosmopop party promoters hebben Sonus Festival stevig op de kaart geplaatst als het ultieme festival voor iedere house en techno aficionado. Ze combineren een sterren line-up waar je mond van openvalt met niet te evenaren producties en befaamde after-parties, dit allemaal met een glinsterende Adriatische kust als achtergrond. Gekend als het team achter Time Warp, “één van de ultieme techno festivals” en samen met de We Love Sound crew, zal dit collectief de Cosmopop familia - die ontstaan is gedurende de voorbije 20 jaar - samenbrengen voor het perfecte zomer rave avontuur. Je kan er van op aan dat je met hen in goede handen bent! Van de Hawtin closing (met crowdsurfing) in 2015 tot Seth Troxler en Martinez Brother’s epische B2B in 2017, verwacht maar dat er dit jaar nog meer speciale Sonus herinneringen zullen gecreëerd worden!

Wereldwijd erkend als de beste plaats in het universum om van een zonovergoten festival te genieten, is Kroatië de perfecte spot om een vakantie te combineren met een festival en dit al vanaf €294. Het prachtige Zrce Beach is een droom combinatie van gouden stranden, met clubs op locatie en schitterende golven waarop Sonus Festival’s unieke boot parties perfect tot hun recht komen. Pag Island is gemakkelijk bereikbaar vanaf Zadar / Split / Zagreb, met vluchten vanuit België en Nederland rond de €200 op dit moment. Bovendien is er een enorm aanbod aan zowel reis- als verblijfsopties, voor gelijk welk budget. Sonus Festival zorgt voor alles! Surf naar www.sonus-festival.com voor informatie over de officiële pakketten inclusief hotel en tickets, verkrijgbaar via de officiële reispartners Collegium, Festicket & Papaya Travel.

Met de lancering van het compleet nieuwe social media kanaal VIBER, kunnen de fans in contact komen met gelijkgestemde zielen, hun passie voor het festival delen en meer bruikbare info online vinden. Iedereen kan Sonus op Viber volgen, ofwel door het downloaden van de unieke Sonus Stickers [https://vb.me/sonusstickers] of door zich aan te sluiten bij de Sonus Community [https://vb.me/sonus2018community]. Met meer dan één biljoen gebruikers over de hele wereld, is Viber één van de leidinggevende communicatie platforms en een steeds-meer-aanwezig social network. Heel wat grote wereldmerken en beroemdheden hebben dezer dagen hun eigen Viber kanalen, waar fans de laatste nieuwtjes en exclusieve content kunnen gaan ontdekken. Sommige merken - net als Sonus - hebben hun eigen bots en geautomatiseerde virtuele assistanten die je kunnen helpen om inhoud te kiezen en delen, handige info op te vragen zoals de line-ups en veel gestelde vragen te beantwoorden. Je kan er zelfs tickets kopen die nu ook beschikbaar zijn via Sonus Festival’s Chat Bot. Inschrijven doe je hier: [https://vb.me/sonus2018chatbot].

Early birds en Wave 1 tickets zijn al uitverkocht, maar de tweede release van tickets is nu verkrijgbaar vanaf €179, via www.sonus-festival.com. Met nog meer artiesten, boot parties en meer aan te kondigen, wordt het nu al een vintage jaar. Slaap dan ook niet te lang meer over jouw kans om te gaan dansen op Sonus Festival, zeker nu het hedonistische Zrce Beach nieuwe hoogtes van techno grootsheid bereikt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over