Tom Van Tongerloo

Zaterdag 27 augustus 2016 is het Stadhuisplein in Eindhoven wederom ‘the place to be’ voor dance liefhebbers tijdens Sneakerz in de Stad! Van 15:00 tot 01:00 uur kan iedereen lekker losgaan want Sneakerz is ook nog eens helemaal gratis toegankelijk. De beste house, freestyle en eclectic beats worden toegeworpen door onder andere Jay Hardway, Paul Elstak, Moksi, Puinhoop Kollektiv en Jordy Dazz. Ook dit jaar zorgt Sneakerz in de Stad weer voor een mooie en gevarieerde line-up om Eindhoven alleen het beste van het beste te geven. Eindhoven is er helemaal klaar voor, de weersvoorspellingen zien er fantastisch uit, dus trek een paar stoute sneakers aan en check hier nog even snel de laatste info en timetable:

Timetable

  • 15:00 – 16:15 DJ contest winner All-In
  • 16:15 – 17:30 The Boy Next Door
  • 17:30 – 19:00 Lampegastuh
  • 19:00 – 20:00 Moksi
  • 20:00 – 21:00 Puinhoop Kollektiv
  • 21:00 – 22:00 PLN-B
  • 22:00 – 23:00 Jordy Dazz
  • 23:00 – 00:00 Jay Hardway
  • 00:00 – 01:00 Paul Elstak
  • 22:00 – 01:00 MC Boogshe

Gratis toegang & Guarantee tickets
Sneakerz in de Stad is een gratis toegankelijk outdoor evenement voor bezoekers vanaf 18 jaar. De afgelopen jaren stond het Stadhuisplein helemaal vol, om die reden raadt organisator First Vision aan om op tijd naar het Stadhuisplein te komen. 100% Verzekerd zijn van een plekje? Bestel dan nog snel een guarantee ticket voor maar €10,- (ex fee). Het voordeel van een guarantee ticket is snel en gegarandeerd toegang tot het evenement én 5 drankmunten! Guarantee tickets zijn verkrijgbaar via www.firstvision.nl/tickets.

Weersvoorspelling
Wat kan een feestje als Sneakerz in de Stad nou nog mooier maken? De zon natuurlijk! Het weer voor zaterdag 27 augustus scoort maar liefst een 9, met echte zomerse temperaturen tot 29 graden en volop zon. Het is verstandig om vooraf voor de zekerheid de laatste weersberichten te checken, want het kan wel eens een tropische dag gaan worden. Het is toegestaan om een klein flesje zonnebrand mee te nemen. Houd er daarnaast rekening mee dat er op het festivalterrein van Sneakerz in de Stad geen kluisjes aanwezig zijn.

Locatie
Sneakerz in de Stad vindt plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven, in het hart van het centrum en vlakbij het Stratumseind. Het Stadhuisplein is zowel te voet als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het ligt op slechts 10 minuten lopen van Centraal Station Eindhoven. Tevens zijn er in de buurt voldoende (betaalde) parkeergelegenheden.

Volg Sneakerz in de Stad
Ben als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alle andere info omtrent Sneakerz in de Stad via de officiële Facebook pagina: www.facebook.com/sneakerzindestad.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: