Als sterkhouder van de Britse heavy metal-scene blijft Saxon verderbouwen aan zijn status van levende legende. Afgelopen februari bracht het kwintet een tweeëntwintigste studioalbum uit, getiteld ‘Thunderbolt’. Twaalf songs in de puurste traditie van het genre, waaronder een hommage aan Motörhead.

Sinds hun oprichting in 1976 zijn Biff Byford en zijn mannen één van de referenties in de internationale hardrockscene. Als voortrekker van de NWOBHM-beweging, heeft de band een buitengewone carrière opgebouwd met een uiterst trouwe fanbase, dankzij de legendarische albums als ‘Saxon’, ‘Wheels of Steel’ en ‘Strong Arm of the Law’. Saxon beschikt over een indrukwekkende lijst hits zoals "Never Surrender", "Princess of the Night", "Wheels of Steel", "Crusader" en "Denim and Leather". Allemaal classics die met zekerheid op de setlist staan bij iedere show. Ze spelen overal ter wereld voor uitverkochte zalen en op de grootste metalfestivals, waaronder maar liefst negen optredens op Graspop Metal Meeting.

Vandaag schrijft Saxon een nieuwe pagina in het boek van hun rijke carrière met het album "Thunderbolt" en een nieuwe reeks concerten die hen naar de Ancienne Belgique brengt op woensdag 19 september, met Raven als opener en Y&T als voorprogramma! De voorverkoop start op vrijdag 27 april vanaf 10 uur!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Saxon
Datum: 
Woensdag 19 september 2018
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over