Afgelopen nacht (4u20) zijn Sasha Rosen (35) en Davy Gilles (38) de gelukkige ouders geworden van een stralende dochter; Noa. Voor het koppel gaat er een koningswens in vervulling, want 2,5 jaar geleden mochten ze al hun zoon Beau verwelkomen. De geboorte van hun dochter Noa vieren Sasha&Davy op een bijzondere, muzikale wijze, met een nieuwe single ‘Wonderkind’. Het liedje werd gecomponeerd door Davy en Jan Smit zorgde voor de tekst. Binnen enkele weken brengen Sasha&Davy ook hun tweede full-cd uit ‘Wij Zijn Eén’. Daarop staat hun gelijknamige single, alsook hun ‘Wonderkind’.

Ik ben heel blij dat dit keer alles vlot verlopen is en dat ik rustig in de buurt was om samen met mijn vrouw de geboorte van onze dochter Noa mee te kunnen maken. Zij stelt het uitstekend, net als mijn vrouw Sasha”, zegt een overgelukkige Davy Gilles. Hun bijna 2,5 jarige zoon Beau krijgt er nu dus een zusje bij Noa, die bij de geboorte 3,120 kg weegt en exact 50 cm meet. Voor Davy Gilles is het ondertussen de vierde keer dat hij papa geworden is, want uit eerdere relaties kreeg hij al een zoon Maxime en een dochter Sam.

Samen met de geboorte van hun dochter Noa, brengen Sasha&Davy meteen ook een nieuwe single uit, ‘Wonderkind’, waar er een bijzonder emotioneel verhaal aan verbonden is. “Ik moet zeggen dat het telkens heel bijzonder is wanneer je nieuw leven in je armen mag houden. Het geluk dat je dan als mens ervaart is zo krachtig, alles omvattend, dat je het levenslang wil vasthouden. Het feestelijke gevoel van nieuw leven te verwelkomen hebben we vervat in ‘Wonderkind’, een up-tempo liedje met heel veel gevoel en emotie”, zegt Davy Gilles. “Een paar maanden geleden ontstond bij mij het idee om voor ons kindje een liedje te schrijven. Ik had een bepaalde melodie in mijn hoofd en ik ben die – samen met Paul Vermeulen – gaan uitwerken in de studio. Mijn vrouw Sasha was meteen gewonnen voor het idee, maar ze wou vooral – net als ik trouwens – dat het een positief liedje zou worden met veel vrolijkheid, dat zegt hoe blij we zijn met de komst van ons kindje. Ik heb heel snel de melodie aan Jan Smit bezorgd, de titel ‘Wonderkind’, en een paar woorden die we passend vonden bij het nummer. Jan is er onmiddellijk mee aan de slag gegaan en een paar weken later stonden Sasha en ik in de studio bij hem en producer Edwin De Groot, en werd ons muzikale ‘Wonderkind’ geboren”. 

Ook al dragen Sasha&Davy hun nieuwe single ‘Wonderkind’ op aan hun pasgeboren dochter Noa, toch benadrukt het koppel nog eens expliciet dat het liedje heel universeel en herkenbaar is. “Het mooie aan ‘Wonderkind’ is dat zowel de tekst als de muziek herkenbaar zijn voor iedereen die vroeg of laat nieuw leven in zijn of haar armen mag sluiten. De vreugde die een geboorte met zich meebrengt zit allemaal vervat in het liedje. We hebben er bewust voor gekozen om het speels en vrolijk te houden en niet om er een melige ballade van te maken”, zeggen Sasha&Davy in koor.

‘Wonderkind’, de nieuwe single van Sasha&Davy kan je vanaf vandaag HIER digitaal aanschaffen via iTunes. HIER kan je ook alvast een stukje beluisteren. Over een paar weken (in mei) brengen Sasha&Davy ook hun tweede full-cd uit ‘Wij Zijn Eén’. Op het album staat uiteraard hun gelijknamige hitsingle ‘Wij Zijn Eén’, alsook hun nieuwste ‘Wonderkind’. Voor hun nieuwe album zijn Sasha&Davy een internationale samenwerking aangegaan met Vlaming Paul Vermeulen en het Nederlandse team Edwin De Groot en Jan Smit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over