"Ik wil mensen inspireren en bewust na laten denken over hun eigen leven en dromen"

Elk nieuw album staat symbool voor een nieuwe fase in de carrière en het leven van Sabrina Starke: “Ik ben sinds het eerste album bezig geweest met groeien en mijzelf te ontwikkelen. Een album is voor mij een weerspiegeling van de periode of fase waarin ik mijzelf bevind. Mijn persoonlijke ervaringen, gevoelens, dromen, visies, meningen en standpunten hoor je terug op elk album.”

Haar nieuwe album ‘Sabrina Starke’, voor release gepland op 8 april, is haar meest persoonlijke tot nu toe en heeft als thema: zelfbewustzijn en dromen. Sabrina kijkt kritisch naar zichzelf en de wereld waarin we leven. Wat je terug hoort zijn haar wensen en dromen voor een mooie wereld. Haar besluit om het album zelf te produceren in samenwerking met Salle de Jonge is een grote stempel van Sabrina op haar muzikale ontwikkeling en een droom die voor haar is uitgekomen.

Vanaf 1 oktober zal Sabrina Starke in NL en BE starten met haar clubtour 'THE DREAMERS tour'.

Zeven jaar geleden verraste Sabrina Starke de muziekwereld met haar debuutalbum 'Yellow Brick Road'. Het album werd opgepikt door Blue Note/EMI en stond 52 weken onafgebroken in de albumlijst. Sabrina ontving een Edison Pop voor Beste Nieuwkomer en de Edison Jazzism Publieksprijs. Het album werd succesvol opgevolgd met de albums 'Bags & Suitcases' en 'Outside The Box' en in 2013 verscheen 'Lean on Me' the Songs of Bill Withers. Dit album werd bekroond met de Radio 6 Soul & Jazz Award voor Beste Album. In Juni zal het nieuwe album tevens worden uitgebracht in de US.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over