Dranouter is ook dit jaar weer smullen van heel wat lekkers. Niet enkel op de podia maar meer dan ooit ook van een zeer divers catering aanbod. Nieuw dit jaar is de Instectenbar. Wat dacht je van borrelpo(o)tjes, fruitbrochettes met krekel, brochette van paprika-ajuin en sprinkhaan, meelwormburger of hoorntjes van gekarameliseerde sprinkhanen? Al duizend jaar worden overal ter wereld insecten gegeten, vaak als delicatesse en nu ook in het foodaanbod van Festival Dranouter.

Uiteraard zijn er traditionele festivalsnacks, maar evenzeer kan je proeven van Food met Roots. Zoals de artisanale garnaalkroketten, een heerlijk vers streekproduct in festivalverpakking. En heb je het niet zo voor de zee dan bijt je best eens in een Handcrafted meatball ( Balls & Glory met vlees uit de Westhoek). Traditionele snacks vindt je bij de Natuurfrituur. Deze catering stand die vanuit een sociale drive te werk gaat biedt een gamma uitmuntende biologische en plantaardige frituursnacks.

Exotische roots kan je proeven bij de Thai, of de couscousclub, er is verse pasta en heerlijk dagverse veganistische keuken. Je kan Mexicaans eten of verse wok proberen in de stand van onze vrienden uit de Himalaya. En ook de snoepers blijven niet op hun honger zitten met allerlei vers fruit, een aarbeienkraam en frozen yoghurt en nog veel meer.

Dranouter wil je dus ook dit jaar met zoveel mogelijk indrukken bestoken en de smaakmaker zijn van je zomer.

Na al het smullen is er de mogelijkheid om wat te relaxen in de animatiezone van het festivalterrein. Zo hebben we boucherie Bacul op bezoek. Een ouderwets beenhouwerijtje waar niets is wat het lijkt... Ook onze vrienden van de Stijle Want en Woesh komen terug als ook Lancelot met de paardenmolen waar alleen maar echte ridders en prinsessen mogen paardrijden, circustechnieken kunnen opnieuw gevolgd worden in De Sierk (Hoetchacha) en wie wil kan zich laten grimmen bij Schmink-It!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Festival Dranouter
Datum: 
1, 2 & 3 augstus 2014
Locatie: 
Dranouter

Reservatie:

Meer over