Romy Monteiro maakt op vrijdag 29 december haar opwachting tijdens het eindejaar evenement van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie in de Ziggo Dome in Amsterdam. Monteiro vervult deze dag een dubbelrol als host van de shows en verzorgt tevens de muzikale omlijsting van het event. De kaartverkoop voor het spectaculaire showsport spektakel is reeds gestart via www.univeatouchofgold.nl

Tijdens Univé - A Touch of Gold, waar naast de Nederlandse Olympische turnselectie een keur van internationale artiesten op het gebied van acrobatiek en dans optreden, zal zij onder meer Sanne Wevers en haar zus Lieke op de balk begeleiden met “I will always love you” van Whitney Houston.
Monteiro treedt in de voetsporen van Ellen ten Damme die de 20e editie van het gymnastiek gala presenteerde en aan elkaar zong voor een uitverkochte Ziggo Dome.

De setting van gymnastiek, acrobatiek en dans is haar niet vreemd, Romy was eerder zelf deelnemer aan Dance Dance Dance. Monteiro “ik kijk er erg naar uit om in de Ziggo Dome tussen deze Olympiërs op te mogen treden en zal een topsportprestatie moeten leveren”. Romy zal de show spectaculair openen met een speciale versie van Spandau Ballet’s Gold.

Ook dit jaar is er in de kerstvakantie een matinee en een avondvoorstelling waarin de bezoekers in een gevarieerd programma worden meegenomen in een showsport spektakel, waarin verrassing en verwondering de boventoon voeren. Voor kinderen is er in de Ziggo Dome voor aanvang een Gym Experience, waarbij verschillende plekken in de Ziggo Dome omgetoverd zijn in een trampoline paradijs en evenwicht eldorado.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Romy Monteiro
Datum: 
Vrijdag 29 december 2017
Locatie: 
Ziggo Dome, Amsterdam

Reservatie:

Meer over