Het was een glunderende Yvonne Daemen die zondagvoormiddag met een brede glimlach haar Romeo’s stond op te wachten. Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi, kwamen met een mooie taart op de koffie bij de kranige 102-jarige Ivonne, die al enkele jaren zelfstandig verblijft in het woonzorgcentrum Clarenhof in Hasselt.

Ondanks haar rijpere leeftijd, is Yvonne nog steeds zeer helder van geest en erg bij de pinken. Ze neemt als columniste geen blad voor de mond en durft het aan om ongezouten haar mening te geven, telkens met de nodige humor en kwinkslagen. Eén ding steekt ze niet onder stoelen of banken en dat is haar bewondering voor De Romeo’s en meerbepaald Romeo Gunther Levi. Groot was dan ook haar verwondering en blijdschap, toen De Romeo’s zondagmiddag bij haar op bezoek kwamen én haar uitnodigden voor Het Zingpaleis, dat de heren opnieuw organiseren op zaterdag 24 oktober in de Ethias Arena in Hasselt. “Speciaal voor Yvonne hebben we de leeftijd voor Het Zingpaleis aangepast. Vroeger zeiden we dat het grootste ambiancefeest van het jaar er was voor mensen van 7 tot 77 jaar. De leeftijdsgrens trekken we nu bewust op van 7 tot 102 jaar, zodat Yvonne erbij kan zijn en meteen ook onze speciale gaste is van de avond”, zegt Gunther Levi. En ook kersvers Zingpaleis ambassadrice Ivonne kijkt uit naar 24 oktober. “Vroeger ging ik met mijn man wel eens naar de opera. Ik weet dat wat De Romeo’s brengen iets anders is qua muziek, maar luister, als er vreugde en plezier is en er moet gefeest worden, dan zijn wij heel graag van de partij”, zegt ze enthousiast.

Hieronder kan je het filmpje zien van de ontmoeting die De Romeo’s hadden met Ivonne. Kijk ook even hoe de heren gecharmeerd worden door de kranige dame en hoe ze gewillig ingaan op een fijn verzoekje. https://www.youtube.com/watch?v=tuEaVQ5WsF8&feature=youtu.be

De 6de editie van Het Zingpaleis vindt plaats op zaterdag 24 oktober in de Ethias Arena in Hasselt. Tickets voor het grootste ambiancefeest van het jaar, met De Romeo’s als gastheren, kan je bestellen via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Het zingpaleis 2015
Datum: 
Zaterdag 24 oktober 2015
Locatie: 
Ethias Arena, Hasselt

Reservatie:

Meer over