ARS Entertainment blijft in 2007 resoluut de kaart trekken van het Belgische muziektalent. In het rocksegment begroet de firma een nieuwe naam; ‘Silverene’. Frontman Freddie Di Bono heeft met de Kontichse platenfirma zo pas een overeenkomst bereikt en die bestaat erin om het nieuwe Silverene album ‘Wake me up Atlantis’ uit te brengen.

De Belgische rockformatie Silverene is ontstaan begin 2000 onder leiding van frontman en boegbeeld Freddie Di Bono. De eerste single ‘Talk it over’ was alvast een groot succes, later volgde nog de Fleetwood Mac cover ‘Go your own way’ en een titelloos succesvol debuutalbum. Ondertussen heeft Fredje niet stilgezeten en is de nieuwe cd van Silverene in volle ontwikkeling. Momenteel scoort Di Bono een hitsingle, samen met z’n vrouw Evi Hanssen. ‘When i’m away from you’, een nummer dat Frankie Miller speciaal geschreven heeft voor het duo en dat als titeltrack fungeert van de JIM tv reeks ‘Touareg Trail 2006’. Samen met Nicolas van Janez Detd zat Di Bono enkele weken in Afrika. Het duo deed mee aan de grote 2 CV race en de belevenissen werden gefilmd en op televisie vertoond.

Patrick Busschots – gedelegeerd bestuurder van ARS Entertainment – is bijzonder tevreden over de komst van Silverene: “Voor ons bedrijf is de groep zeker en vast een aanwinst. Silverene heeft een sterke frontman en binnen het segment van gedurfde, Belgische rockmuziek is er zeker plaats voor hen. We zullen Silverene alvast de kansen bieden om hun nieuwe cd uit te brengen en die hopen we in het najaar nog op de markt te kunnen brengen” .

Over enkele weken volgt meteen al de nieuwe single van Silverene en die klinkt – hoe kan het ook anders – bijzonder ‘gaaf’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: