Meer dan een miljoen kijkers – 1.022.161 om precies te zijn – voelden de nostalgie vorige week opborrelen tijdens de eerste aflevering van Tien Om Tegen De Sterren Op te Zien. Deel 1 van het tweeluik was goed voor een marktaandeel van 46,3% (VVA 18-54, live +5). De rerun op zondag lokte nog eens 143.578 kijkers (live +3) naar het scherm. Op vrijdag 29 augustus 2014 wordt de zomervakantie – en meteen ook deze editie van Tien Om Tegen De Sterren Op te Zien – afgesloten met de uitzending van Nieuwpoort.

Natalia, Sam Gooris, Isabelle A, Toast, Laura Lynn, Willy Sommers en Bart Kaëll verschijnen vrijdag alvast op het appel. Zij brengen nog één keer hun allergrootste Tien Om Te Zien-hit. Ook Voice-finalisten Tom, Laura, Dunja en Koen & Jo betreden het podium, met een medley van de buitenlandse artiesten die voor TOTZ naar Vlaanderen afzakten: van Tina Turner tot Kylie Minogue.

Natuurlijk wordt het ook uitkijken naar de persiflages die de cast van Tegen de Sterren Op deze week heeft meegebracht naar de Zeedijk. Regi (Jonas Van Geel) en Linda (Ella Leyers) van Milk Inc. brengen met ‘Break My Water’ een variant op ‘Walk On Water’ en Sam Gooris krijgt van zijn evenbeeld Chris Van Espen verrassend nieuws te horen. Willy Sommers kijkt nog een keer diep in de ogen van Wendy Van Wanten (Nathalie Meskens) en De Romeo’s (Chris Van Espen, Jonas Van Geel en Guga Baúl) maken het feest compleet met ‘Viva De Hetero’s’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: