Regi lanceert vandaag Invincible, een pittig zomernummer met vette beats geschreven voor de Wings For Life World Run. 

Op 4 mei loopt de hele wereld voor diegenen die het niet meer kunnen. Op 40 plaatsen verspreid over de zes continenten wordt er simultaan gelopen voor het goede doel Wings For Life. Van Barcelona in Spanje tot Florida in de Verenigde Staten en Kaapstad, Zuid-Afrika. Ook bij ons, in Ieper, in het hart van West-Vlaanderen lopen 2000 enthousiastelingen mee. De integrale opbrengst van dit loopevenement gaat naar Wings For Life, een non-profit organisatie die onderzoek doet om een remedie te vinden voor ruggenmergletsels. Het evenement wordt live uitgezonden.

Wat is nu het perfecte loopnummer? Een energieke song met een aanstekelijk refrein en een positieve vibe. En dat is nu net wat Invincible is! Al lopend kunnen meebrullen met “I believe that we can change it all”. Regi, Moya, Koen Buyse en Sem Thomasson schreven een nummer dat motiveert!  De Britse zangeres Moya moedigt aan met de woorden “over the hills, well climb, nothing to fear or hide”. Invincible is te koop via iTunes. Regi : “ik ben er zeker van dat je met dit nummer die Catcher Car voor blijft!” Niet meer twijfelen : downloaden & lopen! 

Wie zich nog wil inschrijven voor Wings For Life World Run, kan ook beter snel zijn want  27 april is de uiterste inschrijfdatum. Inschrijven via http://www.wingsforlifeworldrun.com/nl/.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over