Tom Van Tongerloo
Rebirth Festival 2015

Op 11 en 12 april 2015 is het tijd voor de kick-off van het festival seizoen op Rebirth Festival. De komende editie staat Rebirth in het teken van “Rise of the Legions”. Voor welk legioen ga jij door het vuur!?

Rebirth Day 1
Op Rebirth Day 1 gaan vier legioenen de strijd met elkaar aan. Het Rebirth-legioen en het Rebellion-legioen hebben de afgelopen jaren laten zien wat ze waard zijn in de strijd. Tijdens Rebirth Day 1 2015 betreden twee nieuwe legioenen met een eigen stijl het slagveld. Het Rebirth-legioen bestaat uit de grootste euphorische en hardere hardstyle namen van het moment. Voor het Rebellion-legioen zal, na de overweldigende belangstelling tijdens Rebirth 2014 en de wederom uitverkochte indoor editie, komend jaar meer ruimte zijn. De twee nieuwe legioenen zullen hun strijdplan op korte termijn bekend gaan maken.

Rebirth Day 2
Tijdens Rebirth Day 2 wordt het Rebirth-legioen aangevoerd door een speciale krijgsheer, verwacht hier de beste en hardste hardstyle namen. De tweede area biedt ruimte aan de beste house van het moment. Een driekoppig collectief deelt hier de bevelen uit. Verwacht een grote bende met een vleugje gezelligheid.

Informatie kaartverkoop
Rebirth Festival biedt je de kans om je tickets in huis te halen voor dezelfde prijs als de voorgaande editie. Deze early-bird actie geldt van 3 december 20.00 uur tot en met 5 december 23.59 uur. Dus pak je voordeel!

Prijzen

Early-Bird-tickets Regular-tickets
Day 1 €35 €37,50
Day 2 €22,50 €25
Combi €47,50 €52,50

De kaartverkoop start op woensdag 3 december, 20.00 uur via www.rebirth-festival.nl

Minimum leeftijd: 17+
De minimumleeftijd om Rebirth Festival te bezoeken is 17 jaar. ID is verplicht.

Pendelbussen
Ook dit jaar zullen er pendelbussen rijden die aansluiten op het nachtnet. Binnenkort meer informatie hierover.

Social Media
Zorg dat je Rebirth Festival volgt via Twitter #REBIRTH2015 en Facebook zodat je niks mist! Door het feest toe te voegen aan je Partyflock en Facebook agenda, ben je ook altijd als eerste op de hoogte.
Rebirth Festival 2015: Witness the Rise of the Legions!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over