Tom Van Tongerloo
Pussy lounge - New Years Resident Rumble

‘Here we go again!’ Net bijgekomen van de jaarwisseling, met de champagne en oliebollen nog vers in het geheugen, staat de eerste Pussy lounge van 2015 weer voor de deur. Op zaterdag 3 januari trekken we de lijn van Oud & Nieuw moeiteloos door in Utrechtse Central Studios met de New Years Resident Rumble.

‘Are you ready to rumble?’ De Pussy lounge residents in ieder geval wel, want zij staan na het succes van het uurtje Resident Rumble tijdens Pussy lounge XXL weer samen in 1 area, de Resident Rumble. In de tweede zaal vind je een mix van verschillende DJ’s. Beter kun je het nieuwe jaar niet beginnen! Check de trailer hier!

Pussy lounge blijft natuurlijk net zo gek als je van ons gewend bent. Sexy entertainment, confetti, grote opblaas objecten, co2-kanonnen, crowdsurfende DJ’s: het kan niet gek genoeg. Dus wil je 2015 een knallende start geven, laat het enige echte Freestyle circus dan niet aan je voorbij gaan.

De voorverkoop begint zaterdag 8 november om 13.00 uur via de b2s ticketshop. Zorg er voor dat je vooraf eerst deze voorverkoop informatie goed doorleest.

Voor meer informatie over Pussy lounge check je deze website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over