Pukkelpopaffiche compleet met Eigen Makelij: Diamantairs X Tiewai! Eyedress annuleert.

De laatste act op de Pukkelpopaffiche is een Vlaamse hiphop dubbelslag van het Eigen Makelij-label dat we kennen van o.a. Safi & Spreej. Het Antwerpse duo Diamantairs draait al een tijdje mee in de scene en sleurt in zijn zog Limburgs hiphoptalent Tiewai mee. Op zaterdag 16 augustus in de Dance Hall! Dat brengt de eindstand Belgische acts op de officiële Pukkelpoppodia op 49! Helaas ook minder leuk nieuws. Door problemen met zijn visum moet Eyedress helaas zijn Pukkelpopshow annuleren.

Het uurschema staat online!

Nog zo’n drie weken om te beslissen welke groepen je gaat zien op Pukkelpop 2014. Vanaf vandaag kan je beginnen puzzelen aan de hand van het uurschema op onze website. Log in met Facebook, duid je favoriete artiesten aan en stel je persoonlijke parcours samen. Je vindt het uurschema hier terug.

Is everybody appy?

De Pukkelpop App is weer paraat om je doorheen het festival en al zijn podia, artiesten en randactiviteiten te gidsen. Met de Pukkelpop App kan je vingervlug de line-up checken, de festivalplattegrond raadplegen, praktische info opsnorren en de laatste nieuwtjes lezen. En last but not least: de Pukkelpop App is helemaal gratis. Downloaden is de boodschap! (Powered by Proximus)

Pukkelpop 2014 vindt plaats op 14, 15 en 16 augustus op de festivalweide van Kiewit. Alle informatie op www.pukkelpop.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Pukkelpop 2014
Datum: 
14, 15 en 16 augustus 2014
Locatie: 
Kiewit

Reservatie:

Meer over