Op 21 april geeft Natalia haar langverwachte “Kick off” concert in de Antwerpse Lotto Arena. Voor pers en publiek zal het een blij weerzien worden met 1 van Vlaanderens grootste Showbizzdiva’s van de afgelopen jaren. Maar voor ruim 50 fans beloofd het alvast een heel speciale avond te worden. Zij zijn namelijk al weken bezig met een grote verrassing voor te bereiden voor de hele lotto arena inclusief Natalia.

Massa’s ballonnen, spandoeken en vlaggen zullen aanstaande zaterdag verspreid worden over het aanwezige publiek om de al maanden uitverkochte Lotto arena aan het feesten te zetten. Ontkomen aan het grote feest wordt trouwens zeer moeilijk want buiten al de hits van Natalia, waarbij stilzitten sowieso een probleem is, roepen de vrolijke dames, die dit initiatief opzetten, de hulp van heel de zaal om deze verrassing tot een goed einde te brengen. De details mogen we nog niet prijsgeven maar wat we wel kunnen verklappen is dat het zeker en vast de moeite loont en het beloofd dan ook een onvergetelijke avond te worden.

Voor de fans die trouwens niet zolang kunnen wachten is er goed nieuws. Natalia voegde onlangs 3 fragmenten uit haar nieuwe album toe aan haar myspace. Zeker en vast een aanrader om al eens te beluisteren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: