Deel twee van het vijfde seizoen van de Amerikaanse hitserie Pretty Little Liars vanaf 13 januari exclusief te zien bij Netflix.

De leugens en intriges van vijf vriendinnen uit de Amerikaanse thriller-serie Pretty Little Liars houden de kijker al bijna vijf seizoenen stevig in hun gemanicuurde greep. Aria, Emily, Hanna, Spencer en Alison zijn verwikkeld in een kat- en muisspel waarin A, met als credo “two can keep a secret if one of them is dead”, meedogenloos te werk gaat. Wie is de volgende? Gloednieuwe afleveringen zijn vanaf 13 januari wekelijks exclusief te zien bij Netflix.

Pretty Little Liars volgt het leven van een populair groepje high school-vriendinnen na de mysterieuze verdwijning van hun eigen “Queen Bee” Alison. Een jaar na de verdwijning wordt Alison doodverklaard. Op de dag van haar begrafenis verandert het leven van Aria, Emily, Hanna en Spencer in een ware hel als ze alle vier een sms-bericht ontvangen met de woorden “I’m still here bitches, and I know everything...”. Gedreven door angst voor de onthulling van hun diepste geheimen, leugens en intriges veranderen ze in achterdochtige, wraaklustige en slinkse meiden die alles op alles zetten om erachter te komen wie hen het leven zuur maakt. Het plot wordt met de dag complexer als Alison opeens weer springlevend in Rosewood opduikt. Voor elke stap die ze dichter bij de waarheid komen, moet er iemand bloeden…

De echte fans wisten al dat er iemand in de #fatalfinal aflevering van het eerste deel van seizoen vijf zou sterven, maar nu Mona letterlijk uit de weg geruimd is, lijkt het mysterie alleen maar groter te worden. Wie gaat er over lijken om zijn of haar identiteit verborgen te houden? Welke intriges worden er in het tweede deel van het seizoen aan het licht gebracht? Zijn de vriendinnen in staat hun eigen vrienden en familie te verraden om zichzelf te beschermen? En de meest prangende vraag: wat zullen de dames dit seizoen dragen? Want niet alleen houden de bloedstollende scenes kijkers aan de buis gekluisterd, ook doen zij nog eens een hoop fashioninspiratie op. De Pretty Little Liars zijn namelijk gestyled door één van ‘s werelds meest gewilde costume designers: Mandi Line. Volg de vriendinnen voor een wekelijkse dosis spanning, roddels en fashion.

Seizoen één t/m de eerste helft van seizoen vijf zijn nu al exclusief bij Netflix te zien. Nieuwe afleveringen zijn vanaf 13 januari beschikbaar, één week na uitzending in de Verenigde Staten. Zo creëert Netflix de beste ervaring voor haar leden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: