Content Text ‘Alles wat je hoort ben ik.’ Op Hits For Kids, zijn eerste echte album toont Jett Rebel zijn werkelijke gezicht en zijn immense talent voor pure, intense pop. Deze plaat en de hits op de verzamelde EP’s Venus & Mars komt hij op volle kracht met zijn band voorstellen tijdens zijn eerste echte Belgische clubtournee. Alles op het album is door Jett Rebel gecomponeerd, geschreven en ingespeeld.

Hits For Kids is een ruim drie kwartier durende ontdekkingsreis geworden, vol verrassende melodische en ritmische wendingen, waarbij de grote lijn nooit uit het oog verloren wordt. ‘Ongecensureerde, compromisloze liedjes voor mensen die zichzelf durven te zijn,’ aldus Rebel. Met de single ‘Tonight’ steekt hij alvast zijn bewondering voor Prince, Todd Rundgren en The Beach Boys niet weg.

Dat Rebel een podiumbeest pur sang is, hoeft niet langer bewezen te worden. Zijn performances op Pinkpop en Lowlands toonden dat muziek maken in zijn bloed, vingers en lijf zit. De jonge multi-instrumentalist is niet beroerd om te jammen en alles tot een kolkend funk-en soulfeestje te maken. In Nederland wachten dit najaar meer dan 12.500 uitgelaten fans in niet minder dan 18 clubzalen op zijn komst en het concert dat gepland staat in de Heineken Music Hall is ook al bijna uitverkocht. Deze zomer stond hij op de planken van grof weg een 60tal Nederlandse festivals. Niet slecht voor een jongeman uit het kleine dorp Baarn die begin dit jaar nog een nobele onbekende was.

Shows van Jett Rebel zijn niet enkel een streling voor het oog, maar een totaalervaring waar er maar één uitkomst is: dansen alsof je leven er van afhangt. Wat ook exact hetgene is wat Rebel doet op het podium.

Jett Rebel stelt nu zijn eerste Belgische clubtournee voor. Een onevenaarbare ervaring voor iedereen die muziek écht wil beleven!

  • 11.02.2015 - Vooruit Balzaal, Gent (ism Democrazy) - TICKETS
  • 14.02.2015 - Muziekodroom, Hasselt - TICKETS
  • 18.02.2015 - TRIX, Antwerpen - TICKETS
  • 19.02.2015 - Het Depot, Leuven - TICKET

De albumpresentatie gaat door op 3 december 2014 in het KULTUURKAFFEE in Brussel. Het debuutalbum verschijnt op vrijdag 31 oktober.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jett Rebel
Datum: 
11 februari 2015
Locatie: 
Vooruit Gent

Reservatie:

Meer over