Tom Van Tongerloo

Een half jaar geleden vierde Playboy zijn 60 jarig bestaan in club Noxx te Antwerpen. Afgelopen weekend stonden de schaars geklede dames opnieuw paraat in de club tijdens de Playboy World Tour.

Kort na middagnacht werden de eerste bunnies losgelaten op het publiek. Ze genoten eerst van een glaasje champagne aan één van de VIP tafels om in de stemming te komen, waarna alle remmen los gingen. Hun sensuele heupbewegingen hadden veel aanzien en ze moesten dan ook de hele tijd hun beste beentje voorzetten op de talrijke foto’s die er van hen gemaakt werden.

Hoewel de indruk gecreëerd werd dat de bunnies afgelopen jaar temperamentvoller waren, moesten we het stellen met de erotisch getinte danseressen op de achtergrond. Later op de avond vonden de Playmates alsnog hun weg naar de dansvloer en deelden ze rijkelijk tal van gadgets als bunny oren, t-shirts en caps uit in het publiek.

Ook club Noxx was voor deze gelegenheid speciaal aangekleed met de nodige Playboy figuren verspreid over de zaal. De residents van dienst waren Mr. Grammy, Rockzsolid, MNR, Jetfire, Guy'do, 2Dirty & Nicolaz.

Het was een geslaagde en zwoele avond. De alcohol vloeide rijkelijk op en rond het VIP deck. De menigte kon met een voldaan gevoel huiswaarts keren, na een zeer opgewonden avond. Al werd het voor de meesten ongetwijfeld bunnies tellen om de slaap te vatten. (TVT)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over