Naar aanleiding van de bioscooprelease van PLAN BART, de eerste langspeelfilm van Roel Mondelaers - met oa Wine Dierickx, Wouter Hendrickx, Jeroen Perceval en Eva van der Gucht in de hoofdrollen - organiseert Kinepolis Film Distribution in samenwerking met Kinepolis Group en Predictor een ludieke actie : op zaterdag 20 september bij de vertoning van 20u of 22u30 kunnen alle bewuste of (nog) niet bewuste vrouwen een Predictor-zwangerschapstest uitvoeren.

De test moet ter plaatse gebeuren en zal door een hostess gecontroleerd worden. Indien de test positief is, mag de - hopelijk gelukkige - zwangere dame gratis naar PLAN BART. * De actie wordt gevoerd in Kinepolis Antwerpen, Hasselt en Kortrijk.

http://kinepolis.be/nl/nieuws/doe-de-predictortest-met-plan-bart-en-ga-gratis-naar-de-film

  • *gratis ticket is enkel geldig voor de voorstelling van "Plan Bart" op 20/09 om 20u of 22u30.
  • *gratis ticket wordt enkel verleend bij een positieve zwangerschapstest van Predictor. De test moet ter plaatse afgehaald en afgenomen worden.

Plan Bart

Plan Bart is een feelgood romantische komedie, geschreven door Roel Mondelaers en Hans Van Nuffel over kinderwensen en volwassen dromen, schoenen met klevers, en sex met of zonder gezever.

Synopis: Sarah is 34 en wil een kind. Alex, haar grote liefde, wil alles... behalve een kind. En Sarah's ex, de eeuwige vrijgezel, Bart, heeft geld nodig voor het WK luchtgitaar in Osaka. Dus zet Sarah Alex aan de kant en overtuigt Bart om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze plannen zeven keer met elkaar naar bed te gaan en spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over