Nadat de fans van VAYA CON DIOS de groep bedankten voor de vele mooie jaren in een originele ‘Thank You’ video boodschap richt Dani Klein zich nu ook rechtstreeks tot hen.
De enorme bijval die Vaya Con Dios heeft gekregen bij de afscheidsconcerten en de daaropvolgende release van de CD+DVD ‘Thank You All!’ hebben de frontvrouw niet onberoerd gelaten. In haar persoonlijke VIDEO boodschap bedankt ze eenieder van hen voor de jarenlange steun.

De fans van VAYA CON DIOS hebben op het afscheidsconcert in Vorst Nationaal massaal hun eigen ‘Thank You’ boodschappen ingesproken voor Dani Klein. Het resultaat is een unieke fanvideo vol humor, ontroeringen en vooral liefde! Bekijk de ‘Thank You’ video van de fans van Vaya Con Dios hier: http://youtu.be/zzSYprgKRe4?list=UUxQ3lE5mu-jjTqsDBqpYcVg

Thank You All! is het afscheidsconcert van Vaya Con Dios in Vorst Nationaal (25/10/2014) dat op CD+DVD is uitgebracht. Na een carrière van 30 jaar, meer dan 10 miljoen verkochte albums en verschillende wereldhits zet de groep een punt achter hun bestaan maar niet vooraleer nog 1x te knallen! Wie kent er niet What’s A Woman, Nah Neh Nah, Heading For A Fall of Just A Friend Of Mine. Allemaal passeren ze de revue op deze ultieme live best of, een absolute aanrader voor elke muziekliefhebber! Bovendien staat er met ‘Look At Us Now’ ook een gloednieuwe single op, het afscheidscadeau van Dani Klein waarmee ze de fans van Vaya Con Dios bedankt voor al die mooie jaren.

Vaya Con Dios - Thank You All! CD+DVD ligt nu in de winkel!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: