Oscar And The Wolf is ontegensprekelijk de Belgische artiest van het afgelopen jaar! Het debuutalbum ‘Entity’ staat al 34 weken in de hoogste regionen van de Ultratop en de singles ‘Princes’ en ‘Strange Entity’ waren niet uit de ether weg te denken. Ook live gooide de band hoge ogen met stomende passages op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop en een lang van tevoren uitverkochte AB.

In 2015 pakt de band uit met een compleet nieuwe live productie. Het concert op 28 maart in de Lotto Arena in Antwerpen is reeds uitverkocht, maar de band komt terug op zaterdag 4 april in Paleis 12 als headliner van de [PIAS] Nites.

Na 5 jaar is [PIAS] Nites voor zijn 6de verjaardag toe aan verandering. De loodsen van Tour&taxis worden ingeruild voor Paleis 12 aan de Heizel en er wordt een samenwerking aangegaan met Les Ardentes.

[PIAS] Nites 2015 staat voor 1 lange nacht met de crème de la crème uit de eigen [PIAS] stal en het beste uit de hedendaagse DJ/electro scène. Eén van de grootste Belgische concertzalen wordt omgetoverd tot de grootste nachtclub van het land. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
[PIAS] Nites
Datum: 
4 april 2015
Locatie: 
Paleis 12, Brussels Expo

Reservatie:

Meer over