Sinds dit voorjaar werkt VTMKZOOM samen met Music Hall om kindermusicals tijdens belangrijke momenten voor kinderen - zoals schoolvakanties - mee in de aandacht te brengen. Door het grote succes van dit eerste ‘Kids’-seizoen en het enthousiasme bij de bezoekers wordt er dit najaar en volgend voorjaar verder geschreven aan dit samenwerkingsverhaal. VTMKZOOM zal zowel op televisie als online aandacht besteden aan de sprookjesmusicals en ook in het theater is de kinderzender aanwezig.

Jonas Boets, station manager VTMKZOOM: “Als je ziet hoe de oogjes van kinderen twinkelden tijdens de afgelopen kindermusicals, schrijven we heel graag verder aan dit verhaal met Music Hall. De kracht van deze musicals is dat kinderen net iets meer beleven dan enkel een mooie voorstelling: verkleed naar het theater mogen komen, de sprookjesfiguren ontmoeten, … Beleving ten top en daar werken we vanuit VTMKZOOM graag aan mee: we willen graag kinderen op zoveel mogelijk manieren entertainen. Op televisie, online en in het theater.”

Het tweede ‘Kids’-seizoen heeft alvast heel wat mooie kindermusicals in petto. Zo zal Sinterklaas op 3 en 6 december langskomen in de Stadsschouwburg in Antwerpen. De Goedheiligman en zijn pietenbende palmen het hele theater in, en serveren een show vol humor en leuke meezingliedjes. Tijdens de krokusvakantie in februari keert Pippi Langkous terug voor een vrolijke, originele en frisse muziektheatervoorstelling vol avonturen. Tijdens de paasvakantie wordt het eeuwenoude sprookje van Assepoester omgetoverd tot een sprookjesmusical. Kleurrijke personages, leuke liedjes en veel interactie met het publiek zullen er ongetwijfeld een bijzonder plezierige familiebelevenis van maken.

Naar aanleiding van deze musicals zal VTMKZOOM telkens de hoofdrolspelers ontvangen in Studio KZOOM en zullen sommige dagen zelfs volledig in het teken staan van de musical. Ook online op VTMKZOOM.be leven de musicals en kunnen kijkers tickets winnen. In het theater worden de beste plaatsen als VTMKZOOM-seats aangeboden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over