Van 11 december 2017 tot en met 31 januari 2018 organiseert Provinciaal Recreatiedomein De Schorre de Warmste Winter Wunderbar in samenwerking met Bokaal. Tijdens de week kunnen bedrijven en particulieren de unieke winterchalet aan het water exclusief afhuren. Tijdens het weekend wordt de Warmste Winter Wunderbar opengesteld voor het grote publiek met onder andere brunches op zondag en de Wunderbar Cosy Concerts op zaterdag. Bovendien wordt deze bar georganiseerd ten voordele van de Warmste Week van Music for Life, meer bepaald Bednet vzw. Meer info op www.deschorre.be.

Kom naar het openingsweekend van de Warmste Winter Wunderbar en geniet als eerste van deze prachtige nieuwe locatie. Op zaterdag 16 december is de winterbar geopend van 11 uur tot 1 uur. Je kan er terecht voor een drankje, maar ook voor heerlijke verse soep en quiches van Soeprème. Van 20 uur tot 23 uur presenteren ze het allereerste Wunderbar Cozy Concert, ditmaal met Shakedown Tim en Ilias Scotch. Hou je van blues en jazz? Dan mag je dit zeker niet missen. Het concert is gratis toegankelijk.

Brunch in de Warmste Winter Wunderbar

Een heerlijke brunch samen met de familie, vrienden of romantisch met je geliefde? Op zondag 17 december kan je genieten van een uitgebreide brunch in de winterbar. Het vakmanschap van bakkerij Den Oude Kneeder verzorgt verschillende lekkere brood-variëteiten, koffiekoeken, salades, zoetigheden en nog veel meer lekkers! Je wordt ontvangen met een sprankelend glas Cava of frisse Bokaal Lemonade. Het volledige buffet staat voor je klaar om er gedurende twee uur van te smullen.

Het buffet gaat open vanaf 11 uur en zal tot en met 13 uur tot jouw beschikking staan. Koffie en thee zijn vrij te nemen, 1 glas Cava of Bokaal Lemonade zijn inbegrepen. Volwassenen betalen 25 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 15 euro en kinderen tot en met 4 jaar kunnen gratis mee smullen.

Reserveren voor de brunch kan via www.deschorre.be.

PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

Wanneer:

  • Zaterdag 16 december 2017: gratis toegankelijk van 11 uur tot 1 uur, met van 20 uur tot 23 uur het Wunderbar Cozy Concert.
  • Zondag 17 december 2017: toegankelijk van 10 uur tot 00 uur, met van 11 uur tot 13 uur brunch (enkel mits reservatie) en vanaf 13 uur gratis toegankelijk.

Waar:
De Warmste Winter Wunderbar is gelegen aan het Vlinderplein in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, 2850 Boom.

Deelnameprijs:
De toegang is gratis. Brunch kost € 25 voor volwassenen, € 15 voor kinderen tot 12 jaar en kinderen tot en met 4 jaar kunnen gratis mee smullen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over