Ontdek de videoclip van ‘All This Time’, de nieuwste single van Low Land Home die uitkomt op 22 september. Low Land Home staat garant voor een beklijvende ontdekkingstocht doorheen abstracte, maar vooral menselijke thema’s. Ook in hun nieuwste single. In ’All This Time’ probeert de band de gewaarwording van het moment te vatten. Kunnen we voldoende loslaten in plaats van het niet altijd even zinvolle vechten? Is bezinning soms beter dan reactie om een licht te laten schijnen in periodes waarin niet alles van een leien dakje loopt? Aan ieder van ons om deze vraag zelf even te beantwoorden. In de video staat het moment, de rust centraal. Hierdoor sluit hij perfect aan bij het nummer.

Het gaat snel voor Low Land Home. Minder dan een jaar na hun ontstaan bracht de band in april 2017 met succes hun debuut EP ‘Underspoken’ uit. De titeltrack van de EP overtuigde de redactie van Studio Brussel om Low Land Home voor De Nieuwe Lichting 2017 te nomineren. Dat Low Land Home door hen omschreven werd als de Gentse Nick Cave, vernam de band met trots. De eerste single ‘I Know’ werd door Spotify geselecteerd voor hun populaire ‘Fresh finds: Six strings’-lijst en was wekenlang regelmatig te horen op Radio 1. Nu brengt de band, die ondertussen affiches deelde met mooie namen als Gabriel Rios, Marble Sounds, Chantal Acda, Daan, Tamino, Whispering Sons en Coely, de single ‘All This Time’ uit.

Omdat de EP ‘Underspoken’ helemaal uitverkocht is op CD, heeft de groep op vraag van veel fans een tweede persing besteld. Als kers op de taart wordt er eind september een limited edition cassette uitgebracht van de nieuwste single “All This Time”.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over