One Direction komt volgend jaar naar ons land! Op zaterdag 13 juni geeft de immens populaire boysband een concert in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De show maakt deel uit van de 'On The Road Again 2015' tournee die kort in Europa halt zal houden. Naast België treedt One Direction op in Oostenrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. De ticketverkoop voor het concert in Brussel start op zaterdag 1 november om 10u via ticketmaster.be

One Direction -ook wel kort 1D- ontstaat tijdens de Britse versie van The X Factor in 2010. Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson melden zich als solo-kandidaat voor de wedstrijd. Zonder succes echter. De programmamakers en coaches zien echter potentieel. Ze brengen de vijf jongens samen en laten hen deelnemen als band. Het is een idee van meer dan goudwaarde. Onder auspiciën van talentscout Simon Cowell, behalen de vijf als One Direction de 3de plaats. Het is de start van een geweldig succesverhaal. One Direction is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd popfenomeen. Op YouTube heeft 1D meer dan 14 miljoen abonnees en zijn ze goed voor 3,2 miljard weergaves. Op Twitter wordt het vijftal door 21 miljoen fans gevolgd. Op Facebook tellen ze inmiddels 36 miljoen likes.

Het najaar van 2014 is druk voor One Direction. Net werd een -alweer volledig uitverkochte- Amerikaanse tournee afgerond. De autobiografie 'Who We Are' kwam eerder deze maand uit en verkoopt als zoete broodjes. Op 11 en 12 oktober namen ze de cinema's in met de concertfilm 'Where We Are'. En dan volgt volgende maand een nieuwe kers op de taart: het vierde studioalbum 'Four' komt uit op 17 november. Eerste single 'Steal My Girl' is alvast zijn opmars in de hitlijsten gestart.

Het wordt uitkijken naar de tweede show van One Direction in België. Hun eerste passage, op 1 mei 2013 in het Antwerpse Sportpaleis, was in exact 11 minuten volledig uitverkocht. Het mag niet verbazen dat One Direction volgend jaar opteert voor een concert in het Koning Boudewijnstadion. Niemand die er aan twijfelt dat de groep het stadion met hun casual show, goede looks en al die geweldige hits zal inpakken. Het stadion opent om 16u30 de poorten voor de fans. Om 19u15 zal het voorprogramma aantreden. One Direction zelf staat vanaf 20u30 op het podium. Het einde van het concert is rond 23u voorzien.

TICKETINFO:

De ticketverkoop start op zaterdag 1 november om 10u via ticketmaster.be.

De abonnees van de Live Nation Weekly, dat is de wekelijkse nieuwsbrief van Live Nation België, zullen toegang krijgen tot een pre-sale die loopt van donderdag 30 oktober om 9u tot vrijdag 31 oktober om 9u. Ook fans die op woensdag 29 oktober de band's Facebook pagina bezoeken krijgen toegang tot een pre-sale.

Ticketprijzen, inclusief servicekosten: 79 euro (beste zitplaatsen) - 68 euro (staanplaatsen middenplein) - 61 euro (zitplaatsen) - 51 euro (zitplaatsen). Per persoon kunnen maximaal 8 tickets worden aangekocht. Klik hier voor het stadionplan met indicatie van de verschillende prijscategorieën.

Er zijn ook VIP packages beschikbaar voor het concert. Het STEAL MY GIRL HOT TICKET PACKAGE kost 193 euro (inclusief servicekosten) en omvat 1 zitplaats eerste categorie voor het concert, een 1D giftbag met exclusieve merchandising en een souvenir tour laminate. Er is eveneens een EARLY ENTRY PACKAGE beschikbaar aan 182 euro (inclusief servicekosten). Dit package omvat 1 staanplaats voor het concert, gegarandeerd vroege toegang tot het stadion, gegarandeerde toegang tot de vakken net voor het podium zijnde zones A1 of B1, een 1D giftbag met exclusieve merchandising en een souvenir tour laminate. Per persoon kunnen maximaal 4 VIP packages worden aangekocht.

Belangrijk:

  • Er geldt een leeftijdslimiet voor staanplaatsen. Deze plaatsen op het middenplein zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Er wordt daarom aangeraden om -voor wie 12 of jonger is- enkel zitplaatsen aan te kopen. Fans jonger dan 16 dienen trouwens door een volwassene begeleid te worden op het middenplein.
  • Koop tickets enkel via het officieel verkooppunt, zijnde Ticketmaster. De op de zwarte markt aangeboden tickets geven – in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële ticketkanalen – geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden via deze kanalen. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het concert geweigerd worden. Meer info: www.ilovemyticket.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
One Direction
Datum: 
Zaterdag 13 juni 2015
Locatie: 
Koning Boudewijnstadion, Brussel

Reservatie:

Meer over