In het weekend van 11 en 12 oktober zullen bioscopen van over de hele wereld de “Where We Are” concertfilm van de populaire boyband One Direction uitzenden. De show, die opgenomen werd in het iconische San Siro stadion van Milaan, zal te volgen zijn op 3000 schermen uit 50 verschillende landen. Belgische Directioners kunnen terecht bij Kinepolis om hun helden te bewonderen op groot scherm en in high definition.

Tijdens dit unieke weekend krijgen Directioners meer dan alleen maar een spetterende show met alle bekende hits voorgeschoteld, voor het concert krijgen ze ook 15 minuten nooit eerder vertoond videomateriaal te zien met interviews en exclusieve backstage beelden van de band. Het globale en exclusieve One Direction filmweekend is een uitgelezen kans voor alle fans die de “Where We Are” tournee hebben gemist of hem opnieuw willen beleven op het grote scherm. De voorverkoop start op maandag 28 juli bij Kinepolis.

Er zijn drie voorstellingen in alle Kinepolis bioscopen:

  • Zaterdag 11 oktober: 14u
  • Zondag 12 oktober: 14u
  • Zondag 12 oktober: 17u30

Aankondiging van de band zelf: http://smarturl.it/WWAFilmAnnc & trailer van het concert: http://smarturl.it/1DWWAFilmTrailer

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
One Direction
Datum: 
11 en 12 oktober 2014
Locatie: 
Kinepolis bioscopen

Reservatie:

Meer over