In navolging van het succes van de reeks op Ketnet geven Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy, de helden van Ghost Rockers, hun allereerste popconcerten. Omwille van het enorme succes komt er nog 1 laatste extra show op zaterdag 7 februari om 17u. Snel zijn is dus de boodschap, want de tickets vliegen de deur uit!

Op 7 & 8 februari brengen de 5 Ghost Rockers in Petrol in Antwerpen alle nummers uit hun album “Ghost Rockers” dat vanaf vrijdag 30 januari verkrijgbaar is! Het album bevat alle nummers uit de reeks in een lange versie en het gloednieuwe nummer “Billy”.

Mis dit event op 7 en 8 februari niet, want het gaat om een unieke ervaring! Voor de allereerste keer kan je een optreden bijwonen, waarbij je ook de ontknoping van reeks 1 als eerste beleeft! Kunnen onze 5 helden de moordenaar te pakken krijgen? Dat kom je in primeur te weten tijdens de concerten op 7 & 8 februari in Antwerpen. Op zaterdag 7 februari worden tijdens de concerten ook enkele opnames voor de reeks gemaakt. Aansluitend is er een fotomoment met de 5 Ghost Rockers!

"Ghost Rockers" is een populaire KETNET-reeks. Mila, Jonas, Charlie, Jimmy en Alex vinden in de kelder van hun school het DAM (dans, acteren en muziek) instrumenten die op een paranormale manier vanzelf spelen als zij ze vast nemen. Het blijken de geesten van de vermoorde leden van de band The Freebirds te zijn...

Over het eerste album "Ghost Rockers": De allereerste CD van Ghost Rockers ligt vanaf 30 januari in de winkelrekken! Met deze debuutplaat spelen Mila, Jonas, Jimmy, Charlie en Alex de pannen van het dak. Op “Ghost Rockers” staan de negen nummers die de Ketnet-kijker doorheen de reeks al heeft kunnen ontdekken. Dankzij de extra bonus track “Billy” legt de populaire groep de trouwe fans nog meer de watten.

En speciaal voor de liefhebbers is er nog een superleuke extra toegevoegd aan CD-boekje. Zij kunnen namelijk de geheime boodschap ontcijferen dankzij de liedjes op de CD:

  1. Ghost Rockers
  2. Help mij
  3. Graffiti
  4. Sabotage
  5. Kom als de nacht valt
  6. Alles is stil
  7. Jij was mijn vriend
  8. Wat vliegt de tijd
  9. Belle
  10. Billy

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Ghost Rockers
Datum: 
7 en 8 februari 2015
Locatie: 
Petrol, D'Herbouvillekaai 25, 2020 Antwerpen

Reservatie:

Meer over