Manuel Wouters zal op de Boekenbeurs zijn twee prachtige boeken ‘The Art of Making Cocktails’ en ‘It’s gin o’clock’ signeren, maar er is meer. Manuel is niet alleen bezig aan een nieuw programma, Gin & tonic (vanaf 24 nov op njam!), maar er komt ook een gloednieuw boek aan vanaf 8 december: Gin & Tonic, Around the world in 80 gins! Het eerste boek dat de wereld van de gin duidelijk in kaart brengt. Bovendien is dit het eerste njam!-boek waarvan de recepten en teksten in het Nederlands en Engels geschreven zijn. Op de boekenbeurs maak je kans op een gesigneerd exemplaar van dit prachtexemplaar. Volg de making-of van het boek op de njam! Facebookpagina.

Around the world in 80 gins

Gin is meer dan ooit in. Het aanbod is rijker, maar ook onoverzichtelijker dan ooit. Around the world in 80 gins is het eerste boek dat de wereld van de gin duidelijk in kaart brengt. Manuel Wouters is je gids. Hij heeft de zeven wereldzeeën bevaren als barman op het cruiseschip Queen Elizabeth II en koestert een grenzeloze passie voor gin. De wereld kent volgens Manuel zeven ginregio’s, die allemaal vertrekken vanuit hun eigen tradities en vaak exotische botanicals introduceren.

Je ontdekt naast 80 gins ook verschillende tonicsoorten en leert hoe je ze het mooist combineert. Verras met een originele botanical en schenk je gin en tonic zo deskundig dat alle smaken tot uiting komen. Around the world in 80 gins bevat ook de technische en historische achtergrond die je nodig hebt om gin en tonic écht te begrijpen. Reis met Manuel Wouters en word een ginkenner die van alle windstreken thuis is!

Roger van Damme lanceerde in september zijn nieuwste boek ‘Een groot gebaar’! Een groot succes, want na enkele weken bleek het al volledig uitverkocht te zijn. In totaal werden al meer dan 8500 stuks verkocht en vanaf deze week is het boek opnieuw in voorraad!

'Een groot gebaar' is een verzameling van de beste dessertborden uit 20 jaar Het Gebaar, aangevuld met tal van nieuwe creaties. Met The Easy Way voor de beginners, maar ook handige schetsen en een duidelijk stappenplan voor een goddelijk dessertbord voor de durvers. Met onder meer de varianten van de recepten van het tv-programma Zoete Zonde. De afleveringen van Zoete Zonde kan je herbekijken via het njam! kanaal op YouTube !

njam! op de Boekenbeurs, stand 424 in hal 4 van 31 oktober tot 11 november 2014 in Antwerp Expo.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over