Yevgueni is er de groep niet naar om zich boven alles en iedereen verheven te zien. Zo moet u 'Van Hierboven' dus ook niet lezen. Maar laat een sabbat van bijna 2 jaar nu net het perspectief hebben geboden om de zaken wat meer van op een afstand te bekijken.

In november 2014 verscheen hun - inmiddels vijfde - studioalbum en op vrijdag 6 februari gaat Yevgueni in première met hun theatershow 'Van Hierboven' in CC Strombeek.

De voorbije tournees van Yevgueni indachtig mag je er van uitgaan dat de groep de grenzen van het begrip theatershow opnieuw zal verkennen en verleggen. Het lijkt een paradox, maar het predikaat "bescheiden spektakel" vat misschien nog best samen wat je van een theatershow van deze heren mag verwachten.

Van hierboven kan in feite alles.

De speeldata van deze theatertour:

Yevgueni speelt op 27/02 in Limburghal (Genk) een benefiet ten voordele van Mobile School. Meer info en tickets voor dat concert vind je hier.

Nieuwe single 'Ogen Dicht'

De nieuwe single 'Ogen Dicht' scheert hoge toppen in de Vlaamse Ultratop 50. Yevgueni steeg vorige week verder naar de vierde plek! Je kan de single hier beluisteren. Het nieuwe album 'Van Hierboven' kan je nog steeds downloaden via iTunes.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over