‘No Way’ is een energiek, sexy en dansbaar nummer waarin Coely op een luchtige manier de draak steekt met de typische players. Het is het anthem van sterke, zelfbewuste jonge vrouwen die wat meer nodig hebben dan gladde praatjes, knipoogjes en een gratis drankje om te vallen voor deze machos. De statement is duidelijk: "Don’t mess with my squad!"

OVER COELY

Zo funky en zomers als bij Coely krijg je jouw hiphop zelden opgediend. De Antwerpse met Congolese roots is niet voor één gat te vangen. Ze combineert onweerstaanbare soul en r&b met withete raps, rake beats met veel street credit én met een attitude om u tegen te zeggen. Het leverde al catchy singles zoals ‘Ain’t Chasing Pavements’, ‘My Tomorrow’, ‘Don’t Care’ en ‘Celebrate’ op en voorprogramma’s bij sterren zoals Kendrick Lamar, Snoop Dogg en De La Soul. Live knettert en vonkt het naar behoren. ”Je moet wel bewegen”, zegt Coely zelf. Probeer daar maar eens aan te weerstaan.

INTERNATIONALE CLUBTOUR

Coely stond deze zomer op zowat elk groot festival in België: Rock Werchter, Couleur Café, Les Ardentes, Cactus Festival, Dour, Suikerrock, Lokerse Feesten, OLT Rivierenhof, Crammerock en Laundry Daypasseerden allemaal de revue. Met haar internationale clubtour kleurt ze het najaar in o.a. Nederland, UK, Frankrijk en Duitsland.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over