10 jaar geleden haalde hij de finale van Idool. 9 maanden geleden kwam zijn single „Vrij” uit. En vandaag verwelkomen we de nieuwe single van Maarten Cox : "Leuker met twee".

Hij is alleen, zij is alleen… en ze beseffen: het is veel leuker met twee… "Leuker met twee” werd gecomponeerd door Marc Cortens en Wim Claes. Maarten zorgde zelf voor de tekst van deze pittige nazomer song.

Omdat het nu eenmaal leuker is met twee zorgt Maarten trouwens voor een leuk geschenk voor zijn fans: Je kan een overnachting voor 2 personen winnen (inclusief luxe ontbijt en sauna arrangement) in Bed & Breakfast Pelender (Nieuwerkerken). Je verblijft er tussen de prachtige fruitbloesems en het glooiende landschap van het pittoreske Haspengouw.

Hoe kan je winnen ? Maak een leuke selfie (uiteraard met z’n twee) en post die voor 1 oktober 2014 op de Facebookpagina van Maarten Cox (https://www.facebook.com/maarten.cox.92).

Zorg er dan voor dat jouw foto zoveel mogelijk "likes” heeft. De selfie met het meeste aantal likes wint het B&B arrangement in Pelender. Vergeet zeker ook niet de pagina te liken! De winnaar wordt tijdens de eerste week van oktober bekendgemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: