Op maandag 30 maart zwaait Café Corsari zijn deuren weer open met een aantal nieuwe vrienden. Gastheren Tomas De Soete en Freek Braeckman presenteren nog altijd week om week.

Ontdek hier wat ze in petto hebben en wie hun nieuwe vrienden zijn:

  • Op maandag schuift de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal mee aan tafel. Jan Jaap heeft een meer dan gezonde fascinatie voor België en leert ons land de volgende weken graag nóg beter kennen en begrijpen.
  • Op dinsdag pakt Café Corsari met trots uit met De Wandelaar. Bent Van Looy zakt elke week vanuit zijn thuisstad Parijs af naar Café Corsari. We volgen hem tijdens wandelingen in verschillende steden waar zijn (beroeps)leven hem brengt. Dit staat garant voor een hoop inspirerende plaatsen en ontmoetingen.
  • Op woensdag onderzoekt Gili de waarheid achter een aantal paranormale- en minder paranormale verschijnselen in ons dagelijkse leven. Hij krijgt hierbij regelmatig de hulp van de nieuwe Café Corsari-reporter Tatyana Beloy.
  • Op donderdag probeert Alleen Elvis blijft bestaan- en Klara-presentator Thomas Vanderveken het halsstarrig niet over klassieke muziek te hebben.

En wie Tomas en Freek ook heel graag aan het grote publiek voorstellen, zijn de gasten van het hiphopcollectief NoMoBS, No More Bull Shit voluit. Salahdine Ibnou Kacemi, Saïd ‘Eazy Lo’ Boumazoughe, Mike De Ridder en Yahya ‘R8’ Affane.

Stamgasten

Tomas en Freek verwelkomen ook weer elke week een stamgast aan hun tafel. De Nederlandse actrice Halina Reijn geeft de aftrap. Ook al zeker op de afspraak later dit seizoen: Marc Coucke, Barbara Sarafian, Bill Barberis van Thuis en Cath Luyten die een week het bier en de krukken testen .

Muzikale toppers

Dit laatste seizoen van Café Corsari belooft de moeite te worden. Met het zomer- en festivalseizoen in aantocht, blijven de bevestigingen van nationale en internationale topbands binnenstromen: onder meer Oscar And The Wolf, Jungle, Triggerfinger, Selah Sue en Benjamin Clementine hebben hun komst voor de eerste weken al bevestigd.

Gasten van de eerste week

  • Op maandag 30 maart komen al meteen enkele serieuze kleppers langs. De muzikale sensatie van het jaar Oscar And The Wolf komt, na het uitverkochte optreden in de Lotto Arena en met Het Sportpaleis in het vooruitzicht, langs in het café. Café Corsari trapt verder de campagne van Iedereen tegen Kanker af en besteedt elke maandag aandacht hieraan.
  • Op dinsdag 31 maart neemt Karl Vannieuwkerke de fakkel even over: vanuit het café volgen ze live de match van de Rode Duivels tegen Israël.
  • Woensdag 1 april zorgt Jungle voor de muziek.
  • Op donderdag 2 april stelt Triggerfinger in primeur en exclusief in Café Corsari hun nieuwe single voor en gooit er als eerste op donderdag enkele extra nummers tegenaan.

Café Corsari, van maandag tot en met donderdag rond 22 uur

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over