Door een onvoorzien conflict in de planning van Celtic Woman's Emerald Tour, worden de Europese concerten van november verschoven naar februari 2015. Ook het Belgische concert van donderdag 20 november verplaatst om die reden naar zondag 15 februari 2015, nog steeds in de Antwerpse Stadsschouwburg. Het zal daardoor deel uitmaken van de feestelijkheden rond het tienjarig bestaan van het Ierse muziekfenomeen! Wie reeds in het bezit was van een ticket wordt persoonlijk op de hoogte gebracht van de datumwijziging. Alle reeds aangekochte tickets blijven gewoon gelden voor de nieuwe concertdatum. Ticketkopers die zich niet kunnen vrijmaken op de nieuwe datum, worden verzocht vóór zaterdag 1 november contact op te nemen met het verkooppunt waar het ticket werd aangekocht. Tickets voor het concert van Celtic Woman zijn nog steeds beschikbaar.

Celtic Woman weet sinds zijn debuut in 2005 een breed publiek aan te spreken met inspirerende muziek die bestaat uit Ierse klassiekers, hedendaagse covers en originele composities. De unieke sound van de band is een ode aan het rijke Ierse muzikale erfgoed en is een perfecte mix van traditie en het meer moderne werk. Celtic Woman heeft hiermee een trouwe en steeds groter wordende schare fans opgebouwd. Dat blijkt uit een decennium aan uitverkochte concerten en meer dan 3 miljoen verkochte tickets over de hele wereld! Ieder live-optreden is telkens opnieuw een betoverende ervaring. Zowel publiek als muziekcritici zijn het daar over eens.

Geniet mee van heerlijke, pure stemmen, betoverende choreografieën en indrukwekkende showelementen, op zondag 15 februari in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Celtic Woman Live
Datum: 
Zondag 15 februari 2015
Locatie: 
Stadsschouwburg Antwerpen

Reservatie:

Meer over