Sabrina, Yentl en Sofia hebben het allemaal: ze zijn jong, zien er ontzettend goed uit en hebben een fijne job. Alleen: een man zou hun leven nog completer kunnen maken. En daar helpt VIJF hen graag een handje bij. De drie dames trokken zich deze zomer terug in een prachtige villa om zich volop toe te leggen op mannen en daten. Uit de honderd vrijgezellen die op speeddate komen, houdt elke single uiteindelijk één ultieme man over: is hij hun ware? En wie kan Sabrina, Yentl en Sofia beter bijstaan dan Annelien Coorevits? Annelien schreef vorig jaar nog het boek `Eerste hulp bij Daten’, waarin ze singles een duwtje in de rug gaf bij hun zoektocht naar de ware liefde.

De Singles

Sabrina

Kleuterjuf Sabrina is 25, pittig, extravert en nuchter. Ze heeft Spaanse roots, maar woont al haar hele leven in Antwerpen. Sabrina werd al erg jong heel zelfstandig . Ze is één jaar single en geniet wel eens van een kortstondige flirt, maar verkiest een serieuze relatie. Kinderen maken haar heel gelukkig. Momenteel heeft ze haar handen vol als zorgjuf, maar ze hoopt in de toekomst ook op een eigen kroost. Liefst met de man van haar dromen. En die mag lijken op Pieter Embrechts of Geert Van Rampelberg.

Yentl

De stijlvolle blonde Yentl is 25 en komt uit het Oost-Vlaamse Knesselare. Ze is heel perfectionistisch, wat haar goed van pas komt als psychiatrisch verpleegkundige. Deze job combineert ze met honden trimmen. Met de viervoeter Sueno – een kleine Pomeriaan – vormt ze een onafscheidelijk duo.

Yentl is niet op zoek naar een volgende liefdesverovering. Geen spielerei meer voor Yentl, ze gaat voor the real thing: de ware vinden om samen oud mee te worden en kinderen mee groot te brengen.

Sofia

De drieëntwintigjarige Sofia is een knappe Antwerpse verschijning van Cambodjaanse origine. Ze houdt van shoppen en plezier maken, maar werkt vooral hard als horecamedewerkster. Sofia droomt ervan om ooit haar eigen schoonheidssalon uit te baten. Geen uitdaging is haar te veel, geen avontuur te groot. Sofia hoopt op een zorgzame, maar vooral sterke man. Hij moet opgewassen zijn tegen haar temperamentvolle en vurige karakter.

Te klein? Te poëtisch? Te onervaren?

De eerste van de 100 vrijgezelle mannen komen morgen ‘op auditie’ in het huis. Uit die honderd kandidaat-droomprinsen mogen Sofia, Yentl en Sabrina elk 5 mannen kiezen om mee op date te gaan.

Al snel blijkt dat één van de dames het meest in de smaak valt bij de mannen. En wanneer dan ook nog blijkt dat de ladies vallen voor hetzelfde type man, is jaloezie niet meer veraf. Komt hun prille vriendschap al meteen onder druk te staan?

Singl3s vanavond om 21u15 bij VIJF

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: